ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Γιατροί στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (28/8/07)

 

Αθήνα 28.8.2007, 16:34
Την πρόσληψη θεραπευτών γιατρών που θα καλύψουν τις ανάγκες της ιατρικής περίθαλψης των ασφαλισμένων του όλης της χώρας, προκηρύσσει ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Ειδικότερα θα αναθέσει από 1.1.2008 μέχρι 31.12.2008 με σχέση μίσθωσης έργου σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας έργο σε ιατρούς των ειδικοτήτων: παθολόγου ή γενικής ιατρικής ή άνευ ειδικότητας (όπου δεν υπάρχουν αιτήσεις παθολόγων ή γενικής ιατρικής) παιδιάτρου, καρδιολόγου, γυναικολόγου, οφθαλμιάτρου, ωτορινολαρυγγολόγου, ορθοπεδικού, δερματολόγου, νευρολόγου, ψυχιάτρου, πνευμονολόγου, ουρολόγου, γαστρεντερολόγου, ρευματολόγου, ενδοκρινολόγου και αλλεργιολόγου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιατροί να υποβάλλουν από 3.9.2007 έως 21.9.2007 τα εξής δικαιολογητικά:
* Αίτηση
* Πρόσφατο πιστοποιητικό του ιατρικού συλλόγου της περιοχής τους, όπου πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται η ειδικότητα και αν o ιατρός κατέχει άλλη έμμισθη θέση
* Υπεύθυνη δήλωση N. 1599/86, στην οποία o θεραπευτής ιατρός απαραίτητα θα δηλώνει ότι:
- Κατέχει ή όχι άλλη έμμισθη θέση και πού.
- Υπάρχει ή όχι επαγγελματική ή οικονομική σχέση του ιδίου ή συγγενικού του προσώπου με κλινική ή εργαστήριο ή φαρμακείο (και εάν υπάρχει σχέση, η αξιολόγηση εναπόκειται στην κρίση της διοίκησης).
* Φωτοτυπία ασφαλιστικού βιβλιαρίου ΤΣΑΥ κλάδου σύνταξης με τα στοιχεία του γιατρού, και ημερομηνία εγγραφής του στο ΤΣΑΥ.

Τα παραπάνω θα υποβληθούν στις κατά τόπους διευθύνσεις ή τμήματα του ΟΑΕΕ και όσον αφορά την Αθήνα, στην υπηρεσία Αττικής (Διεύθυνση Παροχών Ασθενείας, τμ. Διοικ/κής Υποστήριξης Κλ. Υγείας, Αγ. Κωνσταντίνου 5 - Αθήνα Τ. Κ. 10431) και στα κατά τόπους ΚΕΠ. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 210-5274422, 210-5274423.

Οι αιτήσεις που δεν θα ικανοποιηθούν θα παραμείνουν σε εκκρεμότητα και θα εξεταστούν όταν οι υπηρεσιακές ανάγκες το απαιτήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved