ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εγκρίθηκαν οι πρώτες 205 προσλήψεις στις πυρόπληκτες περιοχές (24/9/07)

 

Αθήνα 24.9.2007, 11:02
Με την έγκριση των πρώτων 205 προσλήψεων στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ξεκινά το πρόγραμμα αναδασώσεων και αντιπλημμυρικών έργων του ΟΑΕΔ στις πυρόπληκτες περιοχές, όπου θα απασχοληθούν επί ένα έτος συνολικά 6.000 άνεργοι 18 - 64 ετών.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού των περιοχών που επλήγησαν, εφόσον τους έχει ανατεθεί το σχετικό έργο από τους εποπτεύοντες φορείς τους. Οι επιχειρήσεις υποβάλουν σχετικό αίτημα στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, με τον αριθμό και τα προσόντα των ανέργων που προτίθενται να προσλάβουν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν απασχολήσει τα ίδια άτομα καθ’ οιονδήποτε τρόπο κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο πριν την υπαγωγή τους στο νέο πρόγραμμα. Επίσης, υποβάλλουν συνοπτικό επιχειρησιακό σχέδιο αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος, συνοδευόμενο από τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία έγγραφα. Στο σχέδιο πρέπει να περιγράφονται οι επιμέρους δράσεις και οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Η υπόδειξη των ανέργων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα γίνεται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της διαδικασίας της εξατομικευμένης παρέμβασης.

Το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα 36 ευρώ για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης του ανέργου και καταβάλλεται από την ημερομηνία πρόσληψής του και επί τουλάχιστον 20 και μέχρι 25 ημέρες πλήρους απασχόλησης το μήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved