ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
2 ιατροί στο ταμείο Ασφάλισης Συμβολαιογράφων (24/9/07)

 

Αθήνα 24.9.2007, 22:21
Το Ταμείο Ασφάλισης Συμβολαιογράφων (ΤΑΣ) προτίθεται να αναθέσει έργο σε έναν θεραπευτή ιατρό με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής και έναν ελεγκτή με ειδικότητα Παθολογίας, για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Οι ιατροί θα πρέπει να έχουν πτυχίο αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ της ημεδαπής, ή ισότιμο, πτυχίο αντίστοιχων σχολών της αλλοδαπής, άδεια άσκησης επαγγέλματος και τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία άσκησης επαγγέλματος. Το έργο τους δεν ανάγεται στον κύκλο των καθηκόντων των υπαλλήλων του Ταμείου και δεν θα συνδέεται με το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας. Η εκτέλεση του έργου θα παρέχεται στο γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Καλαποθάκη 20, τηλ. 2310-221127) και θα παρακολουθείται από τη Διοίκηση του Ταμείου. Η συνολική ετήσια μικτή αποζημίωση για τον καθένα, θα ανέλθει στο ποσό των 11.000.00 ευρω.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στο Ταμείο (Κάνιγγος 24, 10682 Αθήνα) έως 8 Οκτωβρίου 2007 τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
- Αίτηση του ενδιαφερόμενου προς το ΤΑΣ.
- Αντίγραφο πτυχίου,
- Βιογραφικά σημείωμα
- Βεβαίωση του οικείου ιατρικού συλλόγου.
- Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος σύμφωνα με το Ν. 1599/86, με την οποία θα δηλώνει ότι δεν κατέχει άλλη έμμισθη θέση ούτε έχει οικονομική Εξάρτηση από άλλο ίδρυμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο χώρο της Υγείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved