ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
3 συμβάσεις έργου στην ΑΣΠΑΙΤΕ (24/9/07)

 

Αθήνα 24.9.2007, 23:13
Η ΑΣΠΑΙΤΕ για την υλοποίηση του Π.Μ.Σ. «MA in Education» που οργανώνει σε συνεργασία με το Roehampton University της Μεγάλης Βρετανίας, προτίθεται να προσλάβει με σύμβαση έργου ετήσιας διάρκειας το ακόλουθο προσωπικό:

* 1 επιστημονικό συνεργάτη μερικής απασχόλησης, με πολυετή εμπειρία σε λειτουργία και διαχείριση Π.Μ.Σ. με Βρετανικά Πανεπιστήμια, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και γνώση χρήσης Η/Υ (Windows, Word, Internet) για την οργανωτική και συμβουλευτική υποστήριξη του Έργου, την παρακολούθηση των συμβατικών υποχρεώσεων και την διασφάλιση ποιότητας του έργου που έχει αναλάβει η ΑΣΠΑΙΤΕ στα πλαίσια του ΠΜΣ.

* 1 πτυχιούχο ΑΕΙ - ΑΣΠΑΙΤΕ - ΤΕΙ πλήρους απασχόλησης και 1 πτυχιούχο ΑΕΙ - ΑΣΠΑΙΤΕ - ΤΕΙ μερικής απασχόλησης με εμπειρία στη διαχείριση Π.Μ.Σ., για τη γραμματειακή υποστήριξη του έργου, με τα εξής επιπρόσθετα προσόντα: άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χρήσης Η/Υ (Windows, Word, Excel, Access, Internet κ.λ.π.). Θα ληφθεί υπόψη εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με πλήρη φάκελο της υποψηφιότητάς τους που θα περιλαμβάνει: βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους ενισχύει την υποψηφιότητά τους. Τα παραπάνω πρέπει να υποβληθούν ταχυδρομικά και μόνο, με συστημένη επιστολή, στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Ν. Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14121, και με την ένδειξη «"MA in Education", υπόψη Υπεύθυνης του Προγράμματος κας Μακρή - Μπότσαρη». Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 210-2896704 και 210-2896763, ώρες 10:00 - 13:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved