ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προσλαμβάνονται 210 άνεργοι από την περιοχή της Ζαχάρως (1/10/07)

 

Αθήνα 1.10.2007, 17:45
Την πρόσληψη 210 ανέργων στην πυρόπληκτη περιοχή της Ζαχάρως, στο πλαίσιο του «Προγράμματος Αναδασώσεων και Αντιπλημμυρικών Έργων», ενέκρινε σήμερα ο ΟΑΕΔ.

Όπως είναι γνωστό, η υλοποίηση του Προγράμματος ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με την έγκριση της απασχόλησης των πρώτων 205 ανέργων, στην Αρχαία Ολυμπία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκριση και άλλων επιχειρησιακών σχεδίων αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος πυρόπληκτων περιοχών (στα οποία περιγράφονται οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό), που συνεχίζουν να υποβάλλονται στον ΟΑΕΔ από επιχειρήσεις που ανήκουν σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (OTA) Α’ και Β’ βαθμού, όπως για παράδειγμα των νομών Μεσσηνίας και Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται ότι το προϋπολογισμού 64,8 εκατομμυρίων ευρώ πρόγραμμα αφορά στην 12μηνη επιχορήγηση επιχειρήσεων των ΟΤΑ, για την απασχόληση συνολικά 6.000 εγγεγραμμένων ανέργων, ηλικίας 18-64 ετών, στην αναδάσωση και στα αντιπλημμυρικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007.

Στόχος του προγράμματος είναι η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και η προώθηση στην απασχόληση ανέργων των πληγεισών περιοχών. Η επιχορήγηση ανέρχεται στα 36 ευρώ ημερησίως για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης του ανέργου και η δαπάνη για την υλοποίηση του προγράμματος βαρύνει εξολοκλήρου τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved