ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Στατιστικολόγος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (5/10/07)

 
Αθήνα 5.10.2007, 14:12
Σύμβαση ανάθεσης έργου με έναν εμπειρογνώμονα - στατιστικολόγο, ειδικευμένο σε στατιστική ανάλυση δεδομένων με βάση το σύστημα SPSS, ενδιαφέρεται να συνάψει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. 

Η σύμβαση έργου θα υπογραφεί εντός του έτους 2007 θα έχει διάρκεια έως έξι μήνες και δεν θα μπορεί να υπερβαίνει την 30η Νοεμβρίου 2008. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο διατηρεί το δικαίωμα της σύναψης σύμβασης για δοκιμαστική περίοδο απασχόλησης ενός ή δύο μηνών.

Τα απαιτούμενα προσόντα είναι πτυχίο AEI ή TEI, άριστη χρήση του συστήματος SPSS, προηγούμενη εμπειρία:
-
Σε ανάλογες στατικές μελέτες και έρευνες
- Στην αποδελτίωση ερωτηματολογίων.
- Στην ταξινόμηση στοιχείων σε ηλεκτρονικά αρχεία και επεξεργασία δεδομένων.
- Στη στατιστική ανάλυση και ερμηνεία στοιχείων και παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει από 22 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2007 να υποβάλουν λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από συστατικές επιστολές, βεβαιώσεις προηγούμενης εμπειρίας σε στατιστικές μελέτες και έρευνες και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την άποψη των υποψηφίων θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής να διαμορφώσει σωστή άποψη για την καταλληλότητα τους. Επίσης, οι υποψήφιοι οφείλουν να εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών, ενώ θα κληθούν σε συνέντευξη σε ημερομηνία και ώρα που θα τους ανακοινωθεί.

Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν ή θα αποσταλούν στο πρωτόκολλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη Διεύθυνση: Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Μεσογείων 396, 15341 Αγία Παρασκευή, Κατηγορία Πράξεων 2.1.1.η. Τίτλος Πράξης: «Εισαγωγική Επιμόρφωση για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς σχολικού έτους 2007-2008»

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210-6083230, κ. Σακελλάρης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved