ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθύνοντες σύμβουλοι σε ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ (19/11/07)


Αθήνα 19.11.2007, 22:02
Τις θέσεις των Διευθυνόντων Συμβούλων των Ανώνυμων Εταιρείων Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ Α.Ε.), Εταιρεία Θερμικών Λεωφορείων Α.Ε. (ΕΘΕΛ Α.Ε.) και Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία Περιοχής Αθηνών - Πειραιώς» (ΗΛΠΑΠ Α.Ε.) προκηρύσσουν τα συναρμόδια υπουργεία.

Οι θέσεις αυτές ανήκουν στη χορεία των λεγόμενων "πολιτικών" θέσεων (νεολογισμός της νεοδεξιάς), όπερ σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να απευθυνθούν στο... ΑΣΕΠ, αλλά στο "μπάρμπα" της κυβέρνησης.

Κατά τα λοιπά, τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των θέσεων είναι τα εξής:
α. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.
β. Εμπειρία πέντε ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα.
γ. Καλή γνώση ξένης γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) μέχρι 26 Νοεβρίου 2006 στην ακόλουθη διευθύνση: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Νομοθετικού Συντονισμού του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, 101 91 Παπάγου).

Συστήνεται τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους: α) Τσάγκα Ευαγγελία, ως Πρόεδρο, β) Καλλιβωκά Βασίλειο και γ) Δεμερούτη Ξένη, προκειμένου να υποβοηθήσουν το έργο των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών στην επιλογή των Συμβούλων.

Η Επιτροπή αφού παραλάβει του φακέλους των υποψηφίων συντάσσει, με βάση τα βιογραφικά σημειώματά τους και τα λοιπά προσκομισθέντα δικαιολογητικά τους, σχετικό πίνακα καταγραφής των υποψηφίων και στη συνέχεια προβαίνει στη τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα, από πέντε υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών, προκειμένου να επιλέξουν το Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον υποβληθέντα πίνακα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Η Επιτροπή θα παραδώσει το έργο της, εντός δέκα  εργασίμων ημερών, από την ημέρα παραλαβής των φακέλων των υποψηφίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved