ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Δύο εντεταλμένοι ερευνητές στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (24/12/07)


Αθήνα 24.12.2007, 07:45
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αποφάσισε την προκήρυξη δύο θέσεων με προσόντα εντεταλμένου ερευνητή Γ’ βαθμίδας, με τριετή θητεία, στο Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Οι θέσεις αυτές κατανέμονται ως εξής:
-
1 θέση εντεταλμένου ερευνητή (Γ’ βαθμίδας) με γνωστικό αντικείμενο "Ατμοσφαιρική χημεία, με έμφαση σε ολοκληρωμένα προγράμματα παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ποιότητας, μετρήσεις πεδίου, εργαστηριακές αναλύσεις".
- 1 θέση εντεταλμένου ερευνητή (Γ’ βαθμίδας) με γνωστικό αντικείμενο "Ατμοσφαιρική φυσική, με έμφαση στις εφαρμογές μετρήσεων ηλιακής ακτινοβολίας, για τη μελέτη κλιματικών αλλαγών".

Οι υποψήφιοι για τις παραπάνω θέσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ. 12 του άρθρου 1 του N. 2919/2001, πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και να έχουν τουλάχιστον τα πιο κάτω αναφερόμενα προσόντα.

Για την Γ’ βαθμίδα απαιτείται να έχουν τεκμηριωμένη ικανότητα να σχεδιάζουν και να εκτελούν έργα έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, να κατανέμουν τμήματα ή φάσεις του έργου σε άλλους ερευνητές και να τους καθοδηγούν ή επιβλέπουν. Επίσης απαιτείται να έχουν κάνει πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένα ή και να έχουν διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε περίπτωση που εκκρεμούν αιτήσεις έρευνας και εξέτασης για χορήγηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, λαμβάνονται υπόψη οι εκθέσεις του αρμόδιου γραφείου βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 10 παρ. 11 του N. 3051/2002 έχει καταργηθεί ο περιορισμός ως προς το όριο ηλικίας για πρόσληψη. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων τους στη Διεύθυνση Διοικητικού του ΕΑΑ (Λόφος Νυμφών, 11810 Θησείο Αθήνα) μέχρι και την 31.1.2008.

Μαζί με την αίτηση πρέπει να συνυποβληθούν και:
-
Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου, διδακτορικού διπλώματος κ.λπ. τίτλων. Εφόσον πρόκειται για τίτλους σπουδών από πανεπιστήμια του εξωτερικού, για τους έλληνες πολίτες, απαιτείται και πιστοποιητικό αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή τουλάχιστον κατατεθειμένη αίτηση.
- Τα έργα τους σε υπόμνημα που θα περιέχει στοιχεία σχετικά με τις σπουδές τους και τη δράση τους καθώς και ευρεία ανάλυση των επιστημονικών τους εργασιών (εις πενταπλούν).
- Τα ανάτυπα των επιστημονικών τους δημοσιευμάτων (εις απλούν).
- Πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα δήμου ή κοινότητας περί του τρόπου και χρόνου αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγένειας ή άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων της ελληνικής γλώσσας εφόσον πρόκειται για πολίτες άλλων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστοποιητικά που θα προσκομισθούν πριν την ανάληψη της υπηρεσίας, από αυτόν ο οποίος θα επιλεγεί:
- Υπεύθυνη δήλωση περί μη άσκησης ποινικής δίωξης και περί μη παραπομπής σε δίκη (ΚΥΑ 11726/0906-06-2005 Υπ. ΕΔΔΑ (ΦΕΚ 838/Β72106-06-2005).
- Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής.
- Πιστοποιητικό του αρμόδιου στρατολογικού γραφείου τύπου A'.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο τηλ.: 210-88109122, αρμόδια Νίκη Κατσαμάνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved