ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μηχανικός λογισμικού στο ΕΚΤ (16/1/08)


Αθήνα 16.1.2008, 14:12
Μηχανικό λογισμικού ζητεί το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΚΤ-ΕΙΕ) που εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και είναι εθνική υποδομή, αρμόδια για θέματα οργάνωσης και διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
-
Πτυχίο Μηχανικού Η/Υ ή Πληροφορικής
- Γνώσεις/εμπειρία σε τουλάχιστον δύο από τα παρακάτω:
- Αντικειμενοστρεφείς γλώσσες και τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού (Java, C/C++, C#, JEE, .NET, design patterns)
- Τεχνολογίες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών
(HTML/DHTML/XHTML,CSS, XML/XSLT, Java, PHP, Ajax, Web MVC frameworks)
- Βάσεις δεδομένων Paradox, MySQL, Oracle
- Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Επιθυμητά προσόντα:
- Επαγγελματική εμπειρία 2 ετών στην ανάπτυξη λογισμικού
- Μεταπτυχιακές σπουδές ή/και ερευνητική εμπειρία
- Γνώση / εμπειρία σε σύγχρονες διαδικασίες ανάπτυξης λογισμικού (agile processes, extreme programming)
- Εμπειρία σε ανάπτυξη και ολοκλήρωση συστημάτων με λογισμικό ανοιχτού κώδικα (open source software).

Για τους άνδρες υποψηφίους απαραίτητη είναι είτε η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων είτε, εναλλακτικά, η εξασφάλιση τριετούς αναβολής.

Οι υποψήφιοι που επικαλούνται όλα τα απαιτούμενα προσόντα θα κληθούν, κατόπιν διαδικασίας προεπιλογής από το ΕΚΤ, για προσωπική συνέντευξη σε ημερομηνία και ώρα που θα τους ανακοινωθεί. Μετά την επιλογή του ο υποψήφιος θα κληθούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία (αντίγραφα τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις και πιστοποιητικά σχετικά με τις παραπάνω γνώσεις και εμπειρίες, συστατικές επιστολές).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλοντας σχετική αίτηση με συνημμένο βιογραφικό σημείωμα, μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008 στη Γραμματεία του ΕΚΤ/ΕΙΕ, Βασ. Κωνσταντίνου 48, 116 35 Αθήνα (6ος όροφος), τηλ. 210-7273900, υπόψιν κας Δ. Τριανταφυλλίδου. Ο κωδικός της θέσης είναι: ΕΚΤ-Π10

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό σημείωμά τους και τη σχετική αίτηση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dtrian@ekt.gr. Αιτήσεις σε έντυπη μορφή παραλαμβάνονται τις εργάσιμες ημέρες από 10 Ιανουαρίου 2008 έως 21 Ιανουαρίου 2008 κατά τις ώρες: 10.00 - 14.00.

Η θέση αφορά την εκπόνηση του έργου "Oλοκλήρωση των έργων των κινητών βιβλιοθηκών" - το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 20% από το Ελληνικό Δημόσιο (Μέτρο 2.1 του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση" II, Γ' ΚΠΣ) - που έχει αναλάβει, ο φορέας αναζητεί συνεργασία για τη διεξαγωγή επιστημονικού /τεχνικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση ανάθεσης έργου.

Οι ειδικότεροι όροι και συμφωνίες της ανάθεσης έργου θα καθορισθούν από τη σχετική σύμβαση έργου 

* Κατεβάστε το έντυπο της αίτησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved