ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
4 συμβασιούχοι έργου στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (14/2/08)


Αθήνα 14.2.2008, 12:43
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) για την υλοποίηση του έργου "Οργάνωση και Λειτουργία Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος": Υποέργο 1: “Οργάνωση και Λειτουργία του ΔΙΠΑΕ” και Υποέργο 4: "Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Executive MBA", που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση (ΕΠΕΑΕΚ) 2000 – 2006, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση εργασίας ανάθεσης έργου ορισμένης διάρκειας τους ακόλουθους:

Για το Υποέργο 1: Υπεύθυνο (τεχνικά και διοικητικά) για τη στελέχωση του Υπολογιστικού Κέντρου / Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου του Πανεπιστημίου, με αρμοδιότητες που αφορούν στο σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη τεχνολογιών πληροφορικής και δικτύων.

Για το Υποέργο 4: Τρεις επιστημονικούς βοηθούς για την επικουρία των μελών του διδακτικού προσωπικού του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών Executive MBA στην εκπαιδευτική τους δραστηριότητα.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2008, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΔΙΠΑΕ, 10ο χλμ. Μουδανιών - T.Θ. Δ5023 - 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη.

Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιλαμβάνει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε θέση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας, έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΔΙΠΑΕ (www.ihu.edu.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Β. Γιαγουρτά (τηλ. 23104 474564, fax 2310-474569, e-mail. v.giagourta@ihu.edu.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved