ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
35 με σύμβαση έργου στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης


Αθήνα 23.3.2005
Συνολικά 35 θέσεις με σύμβαση έργου θα καλύψει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Το έργο που θα εκτελέσουν θα είναι η διάρθρωση του νέου Οργανισμού του νεοσύστατου υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, η ενίσχυση της επικοινωνιακής πολιτικής στον τομέα του τουρισμού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας, η υποστήριξη των ενεργειών της Υπηρεσίας για την προώθηση των ειδικών μορφών τουρισμού καθώς και η κάλυψη εκτάκτων αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης λόγω της επικείμενης μεταστέγασης και εγκατάστασης του σε νέο κτίριο.

Οι θέσεις αυτές κατανέμονται ανά ως εξής:
1. ΝΟΜΙΚΟΙ 4
2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 6
3. ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 4
4. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 4
5. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ 1
6. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 1
7. ΤΕΧΝΙΤΕΣ (Υδραυλικοί -Ηλεκτρολόγοι) 5
8. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ 10

Ως μέγιστο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να ολοκληρωθούν τα ανωτέρα έργα ορίζεται ένα έτος, από την υπογραφή της κάθε σύμβασης.
Η συνολική δαπάνη που προκαλείται από τις ως άνω συμβάσεις ανέρχεται στο ποσό των 6 696.000,00.
Το ποσό αμοιβής του κάθε αναδόχου θα κυμαίνεται από 6. 10.000,00 έως 6 63.000,00 και θα καθοριστεί με την σχετική σύμβαση μίσθωσης έργου, που θα υπογραφεί μεταξύ του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης και του κάθε αναδόχου και επιτρέπεται η τμηματική καταβολή του, ανάλογα με την πρόοδο του έργου.

Οι παραπάνω θέσεις δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, καθώς περιέχονται σε διϋπουργική απόφαση που εκδόθηκε σήμερα και υπογράφουν ο υφυπουργός Εσωτερικών Απόστολος Ανδρεουλάκος και ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η «Ρ» συστήνει στους ενδιαφερόμενους να επιμείνουν στην αναζήτηση των παραπάνω θέσεων, οι οποίες ανήκουν στην «αμαρτωλή» ιστορία των συμβάσεων έργου, απευθυνόμενοι στην Διεύθυνση Προσωπικού του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved