ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθύνων σύμβουλος στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ (7/5/08)


Αθήνα 7.5.2008, 23:02
Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ» (ΗΔΙΚΑ ΑΕ) επαναπροκηρύσσουν οι υπουργοί Οικονμίας - Οικονομικών και Απασχόλησης, καθώς η προηγούμενη διαδικασία απέβει άγονη.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι τα εξής:
α. Πτυχίο Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής, νομίμως αναγνωρισμένου.
β. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
Τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω απαιτούμενα προσόντα (πτυχίο ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών), πρέπει να είναι κατεύθυνσης διοίκησης επιχειρήσεων ή οικονομικών σπουδών ή διοικητικής επιστήμης ή πληροφορικής.
γ. Εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, κατά προτίμηση στον κλάδο Πληροφορικής και ιδίως στον τομέα Υγείας − Ασφάλισης.
δ. Άριστη γνώση της ελληνικής και τουλάχιστον μίας ακόμα γλώσσας.
ε. Για τους υποψηφίους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 3528/2007 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 26), όπως ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) στην Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (Ταχυδρομική Δ/νση: Νίκης 5−7, ΤΚ 10180 Αθήνα − για απευθείας παράδοση αίτησης και δικαιολογητικών: Καραγιώργη Σερβίας 8, 5ος όροφος). Η προθεσμία υποβολής
των αιτήσεων (κατάθεση στο Υπουργείο ή σφραγίδα Ταχυδρομείου) λήγει ένα μήνα μετά την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης στο ΦΕΚ.

Την επιλογή θα κάνει τριμελής επιτροπή που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό και την τελική λέξη για την πρόσληψη θα την πει η υπουργός Απασχόλησης.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved