ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθύνοντες σύμβουλοι σε ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (12/6/08)


Αθήνα 12.6.2008, 16:22
Τις θέσεις των διευθυνόντων συμβούλων του ΟΣΕ και της θυγατρικής του εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκηρύσσουν τα συναρμόδια υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των θέσεων είναι τα εξής:
α. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.
β. Εμπειρία πέντε ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα.
γ. Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής ή άλλης επίσημης γλώσσας της Ε.Ε.
δ. Για τους υποψηφίους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26), όπως ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Νομοθετικού Συντονισμού του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, 101 91 Παπάγου), μέχρι 20 Ιουνίου 2008.

Συστήνεται τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους: α) Τσάγκα Ευαγγελία του Ιωάννη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών του Υπ.Μ.Ε., ως Πρόεδρο, β) Καλλιβωκά Βασίλειο του Σπυρίδωνος, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης του Υπ.Μ.Ε. και γ) Γραμματικόπουλο Δημήτριο του Βασιλείου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Επιβατικών Μεταφορών του Υπ.Μ.Ε., προκειμένου να υποβοηθήσουν το έργο των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών για την επιλογή.

Η Επιτροπή, αφού παραλάβει του φακέλους των υποψηφίων από την παραπάνω Διεύθυνση συντάσσει, με βάση τα βιογραφικά σημειώματά τους και τα λοιπά προσκομισθέντα δικαιολογητικά τους, σχετικό πίνακα καταγραφής των υποψηφίων και στη συνέχεια προβαίνει στη τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα, από πέντε υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών, προκειμένου να επιλέξουν το Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον υποβληθέντα πίνακα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved