ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
20 σημαιοφόροι στο Λιμενικό Σώμα (31/7/08)
 


Αθήνα 31.7.2008, 21:06
Διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα 20 δοκίμων σημαιοφόρων, ανδρών και γυναικών, εξέδωσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ποσοστό 65% των θέσεων θα καλυφθεί από πτυχιούχους ορισμένων τμημάτων ΑΕΙ και το υπόλοιπο 35% από πολύτεκνους - τρίτεκνους, τέκνα αναπήρων και θυμάτων πολέμου και τέκνα αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, ενώ θα προσληφθεί εκτός συναγωνισμού και ένα τέκνο αποβιώσαντος κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας στρατιωτικού Λιμενικού Σώματος.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται έως 20 Αυγούστου 2008 απευθείας στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΕΝΑΝΠ), Διεύθυνση Προγραμματισμού Οργάνωσης και Εκπαίδευσης, Τμήμα Α’ Προγραμματισμού (ΥΕΝΑΝΠ/ΔΠΟΕΚ-Α’), Υψηλάντου 109, 2ος όροφος, Πειραιάς, (ώρες 08:00 - 15:00).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη και την αίτηση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη και η αίτηση (αρχείο pdf 305 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved