ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διαγωνισμός για 670 Λιμενοφύλακες (11/8/07)
 


Αθήνα 11.8.2008, 07:02
Διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα 670 δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών και γυναικών), προκηρύσσει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (προκήρυξη και αίτηση παρακάτω στα συνημμένα).

Οι θέσεις κατανέμονται σύμφωνα με τα απαιτούμενα γενικά και ειδικά προσόντα, ως ακολούθως:

I. Γενική Κατηγορία: 432
Απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γενικό Λύκειο ή Ενιαίο Λύκειο ή Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο (ΕΠΛ) ή Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο (ΤΕΛ) ή Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό (ΤΕΕ) Β΄ Κύκλου)

II. Ειδικότητα Μουσικού: 4
Απολυτήριο τίτλο οποιουδήποτε τύπου Λυκείου και αντίστοιχο τίτλο σπουδών σε ένα από τα παρακάτω όργανα:
α) Κλασσικά κρουστά 2
β) Τρομπόνι 2

III. Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσεις: 67
Απολυτήριο τίτλο οποιουδήποτε τύπου Λυκείου

IV. Ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ένοπλες Δυνάμεις: 100
Απολυτήριο τίτλο οποιουδήποτε τύπου Λυκείου.
α) Ειδικές Δυνάμεις Σ.Ξ. (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες): 80
β) Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ.Ξ. και Π.Ν.: 20

V. Κατηγορία ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ (χωρίς γραπτές εξετάσεις): 67

Προσόντα
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας) τα ακόλουθα προσόντα:
α) Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της χώρας ηλικίας 29 ετών (άνδρες – γυναίκες), όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού (δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 01-01-1979 και μεταγενέστερα).
Ειδικά για τους υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνάμεις Ε.Π.Υ. το ανωτέρω όριο ηλικίας είναι αυξημένο κατά 3 έτη (δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 01-01-1976 και μεταγενέστερα).
β) Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπου Λυκείου) με το ελάχιστο όριο του γενικού βαθμού απολυτηρίου δέκα (10).
γ) Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, που διαπιστώνονται από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 133/2002 (Α΄ 109) για τη σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει.
δ) Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,65 μ. αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
ε) Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χωρίς να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι έχουν υπηρετήσει για λόγους συνείδησης άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία σύμφωνα με την νομοθεσία (αρθ. 18-25) του Ν. 2510/97
(Α΄ 136).
στ) Να είναι ποινικά εντάξει.

Τα προσόντα και η έλλειψη κωλυμάτων των υποψηφίων πρέπει να συντρέχουν κατά την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών.

Αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά αυτοπροσώπως (σε καμία περίπτωση ταχυδρομικά ή με άλλο τρόπο) μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου 2008 στα πλησιέστερα στον τόπο διαμονής τους Κεντρικά Λιμεναρχεία (πλην του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά) ή Λιμεναρχεία ή Υπολιμεναρχεία της Χώρας ή στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς).

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πλήρη προκήρυξη και το έντυπο της αίτησης.

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 314 kb)
Η αίτηση (αρχείο pdf 206 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved