ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσκληση υπουργείου Παιδείας προς μόνιμους εκπαιδευτικούς (19/8/08)


Αθήνα 19.8.2008, 16:43
Πρόσκληση προς τους μόνιμους εκπαιδευτικούς να στελεχώσουν τα Γραφεία  Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑΣΥ) απευθύνει το υπουργείο Παιδείας.

Με τη σχετική απόφαση του υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων, με διετή θητεία, των στελεχών των Γραφείων Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑΣΥ).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί του δημοσίου, κάτοχοι πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΑΤΕΙ), που έχουν μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων τουλάχιστον:
α) δέκα έτη αναγνωρισμένη εκπαιδευτική υπηρεσία και
β) πέντε έτη διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα επαγγελματικής εκπαίδευσης κατά την τελευταία επταετία.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν θέση στελέχους της Εκπαίδευσης με θητεία και όσοι εκπαιδευτικοί συνταξιοδοτούνται αυτοδίκαια μέχρι 31-08-2009, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν αίτηση μόνο για τα ΓΡΑΣΥ των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία ανήκει και η σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 3η Σεπτεμβρίου 2008. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών θα συνοδεύονται από δήλωση, που περιλαμβάνει κατά σειρά προτίμησης τις επιλογές του υποψήφιου εκπαιδευτικού για τα ΓΡΑ.ΣΥ  της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υποβάλλει την αίτησή του και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο επισυνάπτονται τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Μετά την λήξη υποβολής των αιτήσεων δεν γίνονται δεκτά: α) συμπληρωματικά δικαιολογητικά και β) οποιαδήποτε μεταβολή στις δηλώσεις προτίμησης των υποψηφίων.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με βάση το βιογραφικό και μέσα από διαδικασία συνέντευξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τα οικεία ΠΥΣΔΕ. Όσοι δεν προσέλθουν στην διαδικασία των συνεντεύξεων δεν περιλαμβάνονται στον αξιολογικό πίνακα επιλογής, αποκλειόμενοι των περαιτέρω διαδικασιών. Αν μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών εξακολουθούν να παραμένουν κενές θέσεις στελεχών ΓΡΑΣΥ θα καλύπτονται με απόσπαση εκπαιδευτικών για ένα σχολικό έτος από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία ανήκει η σχολική μονάδα του ΓΡΑΣΥ. Η θητεία των εκπαιδευτικών που τοποθετούνται στα ΓΡΑΣΥ παρατείνεται μέχρι την τοποθέτηση των νέων στελεχών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved