ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
4 θέσεις στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (22/8/08)


Aθήνα 22.8.2008, 19:42
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) στη Θεσσαλονίκη προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου ορισμένης διάρκειας το παρακάτω προσωπικό.

1. Τρεις Επιστημονικούς Βοηθούς με: 
- Σχετικό Διδακτορικό Δίπλωμα στα γνωστικά αντικείμενα Finance, Accounting, Banking, Management & Marketing.
- Ενεργή ερευνητική ενασχόληση στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα
- Γνώσεις σε συστήματα υποστήριξης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης
- ¶ριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

2. Στέλεχος Διοικητικής Υποστήριξης (Executive Assistant), του Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του ΔΙΠΑΕ με: 
- Πτυχίο Πανεπιστημίου ή μεγάλη σχετική επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη διοικητική στελεχιακή θέση οργάνωσης γραφείου σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα με διεθνή αναγνώριση και δραστηριότητα.
- ¶ριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Επιπλέον προσόν, που θα συνεκτιμηθεί κατά την αξιολόγηση, αποτελεί και η αποδεδειγμένη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση οργάνωσης γραφείου και διοικητικού συντονισμού στην αγγλική γλώσσα.

Σημειώνεται ότι για όλες τις θέσεις που οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) αποτελούν απαραίτητο τυπικό προσόν  και έχουν χορηγηθεί από Ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη αίτηση (σύμφωνα με το υπόδειγμα), συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και θεωρημένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία της έντυπης αίτησης και το βιογραφικό τους σημείωμα. Επιπλέον προσόντα (όπως Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών,  πιστοποιήσεις επαγγελματικής εμπειρίας, πιστοποιήσεις γνώσης λοιπών ξένων γλωσσών κ.λπ.) θα συνεκτιμώνται αναλόγως κατά την αξιολόγηση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και προσωπική συνέντευξη. Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους.

Αιτήσεις για τις θέσεις γίνονται δεκτές μέχρι τη 5η Σεπτεμβρίου 2008 και πρέπει να κατατεθούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε, 10ο χλμ Θεσ/νίκης – Μουδανιών – ΤΘ Δ5023 – 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη. Για την περίπτωση αποστολής με ταχυδρομείο θα λαμβάνεται υπόψη ως ημερομηνία κατάθεσης της υποψηφιότητας η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου. Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί  στον ημερήσιο τύπο και στον ιστοχώρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (www.ihu.edu.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Θ. Γκριμπίζη, τηλ.: 2310-474563, φαξ: 2310-474569, e-mail: t.gkrimpizi@ihu.edu.gr.

Οι θέσεις εντάσσονται στην υλοποίηση του έργου «Οργάνωση και Λειτουργία Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος», Υποέργο 4: «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Executive MBA», που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ.) 2000-2006, ¶ξονας προτεραιότητας: Προώθηση και Βελτίωση της Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Κατάρτισης στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης, Μέτρο 2.2: Αναμόρφωση προγραμμάτων σπουδών - Διεύρυνση ανώτατης εκπαίδευσης, με επιστημονικά υπεύθυνο του έργου τον κ. Χριστόφορο Κουτίτα, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και χρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και κατά 20% από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved