ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
1.700 επαγγελματίες οπλίτες στο Στρατό Ξηράς (25/6/08)
 


Αθήνα 25.8.2008, 15:06
Την κατάταξη 1.700 Επαγγελµατιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), ανδρών και γυναικών, στο Στρατό Ξηράς προκηρύσσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που θα δηλώσουν εφόσον έχουν τα απαιτούµενα προσόντα, την ανάλογη σωµατική ικανότητα, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα µόρια και επιτύχουν στις προβλεπόµενες υγειονοµικές  - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιµασίες.

Σε περίπτωση που δεν επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, θα επιλεγούν σε τυχόν άλλη ειδικότητα που δεν έχει καλυφθεί από υποψήφιους που την είχαν δηλώσει, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις και ανταπεξέλθουν µε επιτυχία τις αντίστοιχες για κάθε κατηγορία (Όπλων -
Σωµάτων) αθλητικές δοκιµασίες.

Όσοι δηλώσουν ειδικότητα των Ειδικών Δυνάµεων επιλέγονται σε αυτήν ή άλλη ειδικότητα των Ειδικών Δυνάµεων ή άλλη ειδικότητα των Όπλων - Σωµάτων.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, προβλέπεται, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, να τοποθετηθούν σε µονάδες εκστρατείας και µονάδες - υπηρεσίες που διαθέτουν σύγχρονα οπλικά συστήµατα και χρησιµοποιούν υλικά και µέσα υψηλής τεχνολογίας.

Δικαίωµα υποβολής δικαιολογητικών έχουν Έλληνες πολίτες (άνδρες-
γυναίκες), που έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, ανεξάρτητα αν
εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάµεις για την εκπλήρωσή τους. Δεν έχουν δικαίωµα να υποβάλουν δικαιολογητικά πρώην Υπαξιωµατικοί που ενώ υπηρετούσαν στις ΄Ενοπλες Δυνάµεις ως µόνιµοι ή εθελοντές ή Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) ή ΕΠΟΠ, παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία και όσοι εκπλήρωσαν άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική - κοινωνική υπηρεσία, σύµφωνα µε τις διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται µέχρι και την 19 Σεπτεμβρίου 2008 (ηµεροµηνία σφραγίδας ταχυδροµείου), ταχυδροµικά µε συστηµένη - express επιστολή, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ)/ Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, στη διεύθυνση: Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, Στρατόπεδο «Στρατηγού Παπάγου», Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Αθήνα, Σ Τ Γ 1020, (Για τον διαγωνισµό ΕΠ.ΟΠ. Στρατού Ξηράς).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη και υποδείγματα αιτήσεων - δικαιολογητικών.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη και τα έντυπα (αρχείο pdf 523 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved