ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Η προκήρυξη για την πρόσληψη 1.400 ειδικών φρουρών (26/8/08)
 


Αθήνα 26.8.2008, 18:41
Προκήρυξη για την πρόσληψη συνολικά 1.400 ειδικών φρουρών στην ελληνική αστυνομία, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών (θα την βρείτε παρακάτω στο συνημμένο αρχείο).

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής έχουν απόφοιτοι Λυκείου ή ΤΕΕ β' κύκλου σπουδών ηλικίας έως 28 ετών, με ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα, που είναι νομικά εντάξει, έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις οι άνδρες. 

Η επιλογή θα γίνει με βάση το βαθμό του τίτλου σπουδών, την γνώση ξένης γλώσσας, την κατοχή πτυχίου ΙΕΚ, την κατοχή άδειας οδήγησης μοροποδηλάτου ή μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου, την πολυτεκνία - τριτεκνία κ.λπ. Όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που θα καταθέσουν, θα υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και ψυχοτεχνικές - αθλητικές δοκιμασίες.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται έως 15 Σεπτεμβρίου 2008 στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας του υποψηφίου.  

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 388 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved