ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
250 θα προσλάβει στον ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ με πελατειακό τρόπο η κυβέρνηση της... επανίδρυσης (29/8/08)


Αθήνα 29.8.2008, 15:32
Αν απευθυνθείτε σε κάποιο κυβερνητικό γραφείο ίσως και να μάθετε κάτι για τους 250 συμβασιούχους έργου που η "κυβέρνηση της επανίδρυσης του κράτους" ετοιμάζεται να τοποθετήσει στον ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ, με τον πατροπαράδοτο πελατειακό τρόπο. Πρόσκληση στον Τύπο μην περιμένετε να δείτε, ούτε φυσικά αντικειμενικό σύστημα επιλογής.

Ο ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών) θα συνάψει συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με 250 άτομα διαφόρων κατηγοριών και μάλιστα για χρονικό διάστημα δύο 2 ετών!

Τα άτομα αυτά κατανέμονται ως εξής:
α) διακόσια δώδεκα άτομα στο Νομό Αττικής, εκ των οποίων ενενήντα δύο άτομα κατηγορίας ΠΕ, είκοσι άτομα κατηγορίας ΤΕ και εκατό άτομα κατηγορίας ΔΕ.
β) οκτώ άτομα στο Νομό Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τέσσερα άτομα κατηγορίας ΠΕ και τέσσερα άτομα κατηγορίας ΔΕ.
γ) πέντε άτομα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος (Πάτρα), εκ των οποίων δύο άτομα κατηγορίας ΠΕ και τρία άτομα κατηγορίας ΔΕ.
δ) δέκα άτομα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας (Λαμία), εκ των οποίων πέντε άτομα κατηγορίας ΠΕ και πέντε άτομα κατηγορίας ΔΕ.
ε) δέκα άτομα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου (Τρίπολη), εκ των οποίων πέντε άτομα κατηγορίας ΠΕ και πέντε άτομα κατηγορίας ΔΕ.
στ) πέντε άτομα στο Περιφερειακό Τμήμα Σύρου, εκ των οποίων τρία άτομα κατηγορίας ΠΕ και δύο άτομα κατηγορίας ΔΕ.

Οι παραπάνω θα πρέπει να έχουν:
− της κατηγορίας ΠΕ, πτυχίο AEI της ημεδαπής ή ισοτίμου σχολής της αλλοδαπής που να αναγνωρίζεται από το ελληνικό κράτος, εκτός από τρία άτομα στο Νομό Αττικής τα οποία θα πρέπει να έχουν πτυχίο αρχιτεκτόνων – μηχανικών, πολιτικών μηχανικών και μηχανολόγων μηχανικών αντίστοιχα οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισοτίμου σχολής της αλλοδαπής που να αναγνωρίζεται από το ελληνικό κράτος,
− της κατηγορίας ΤΕ, πτυχίο ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισοτίμου σχολής της αλλοδαπής που να αναγνωρίζεται από το ελληνικό κράτος,
− της κατηγορίας ΔΕ, απολυτήριο λυκείου γενικής κατεύθυνσης ή ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου ή τεχνικού ή επαγγελματικού λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής (αναγνωρισμένου από το ελληνικό κράτος) με γενικό βαθμό πρόσβασης τουλάχιστον δεκατέσσερα.

Έργο τους θα είναι η εκκαθάριση αρχείων των τριών συγχωνευθέντων Ταμείων (ΤΕΒΕ - ΤΑΕ - ΤΣΑ), η παρακολούθηση φορολογικών καταλόγων, το κλείσιμο βιβλίων λογιστηρίων, οι εγγραφές των Δελτίων Είσπραξης Εισφορών και οι μεταβολές, η συμφωνία και το κλείσιμο των ενσήμων, ο έλεγχος ασφαλιστικών φακέλων, η τακτοποίηση γραμματίων είσπραξης παρελθόντων ετών του ΤΣΑ καθώς και η περαίωση εργασιών σχετικών με τη μηχανογράφηση.

Το έργο των τριών μηχανικών θα είναι η συμμετοχή σε επιτροπές για την αγορά, μίσθωση, εκμίσθωση ακινήτων, η σύνταξη κτιριολογικών προγραμμάτων για την οργάνωση των υπηρεσιών σε καινούργια ακίνητα, ο καθορισμός και παρακολούθηση οικοδομικών και Η/Μ εργασιών που απαιτούνται στις καινούργιες μισθώσεις ή αγορές ακινήτων ώστε να πληρούν τις συνθήκες για την καλή λειτουργία των υπηρεσιών, η παρακολούθηση και διευθέτηση προβλημάτων (οικοδομικά, Η/Μ) που παρουσιάζονται σε ιδιόκτητα ακίνητα, η διαχείριση εργασιών (οικοδομικών, Η/Μ) ανακαίνισης ιδιόκτητων ακινήτων, η παρακολούθηση διαδικασιών – εργασιών για την έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας στα ιδιόκτητα ακίνητα, η σύνταξη κτιριολογικών προγραμμάτων για τη στέγαση των κεντρικών υπηρεσιών.

Η συνολική δαπάνη που θα προκληθεί από την προαναφερόμενη ανάθεση έργου ανέρχεται στο ποσό των 9.847.200,00 €, εκ των οποίων 21.600,00 € ετήσια δαπάνη για κάθε άτομο κατηγορίας ΠΕ, 19.200,00 € ετήσια δαπάνη για κάθε άτομο κατηγορίας ΤΕ και 18.000,00 € ετήσια δαπάνη για κάθε άτομο κατηγορίας ΔΕ και θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς του Οργανισμού των ετών 2008 και 2009 (ΚΑ 0212).

"Το έργο δεν πρέπει να ανάγεται στον κύκλο των συνήθων καθηκόντων των υπαλλήλων του ΟΑΕΕ, θα παρέχεται κατά τις ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών του Οργανισμού και η εκτέλεσή του θα παρακολουθείται από την Διοίκηση του Οργανισμού".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved