ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
90 υπαξιωματικοί στο Λιμενικό Σώμα (30/8/08)
 


Αθήνα 30.8.2008, 21:09
Διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα 90 δοκίμων υπαξιωματικών, ανδρών και γυναικών, προκηρύσσει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει από 63 ιδιώτες και 27 εν ενεργεία Λιμενοφύλακες. Όλοι οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις και σε αθλητικές δοκιμασίες. Όσοι κριθούν ικανοί μετά τις υγειονομικές εξετάσεις και τις αθλητικές δοκιμασίες, υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις.

Στην προκήρυξη (θα τη βρείτε παρακάτω στα συνημμένα) αναφέρονται η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι κατηγορίες, τα εξεταζόμενα μαθήματα και η ύλη τους , οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα δικαιολογητικά καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται αυτοπροσώπως (όχι ταχυδρομικά ή με άλλο τρόπο) μέχρι και την 18 Σεπτεμβρίου 2008:
α) Στα πλησιέστερα στον τόπο διαμονής του υποψηφίου Κεντρικά Λιμεναρχεία (πλην Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά) ή Λιμεναρχεία ή Υπολιμεναρχεία της Χώρας ή
β) Στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου & Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς).

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την προκήρυξη και τα έντυπα των αιτήσεων αντίστοιχα για ιδιώτες και εν ενεργεία Λιμενοφύλακες.

 

 

 3 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 330 kb)
Η αίτηση για ιδιώτες (αρχείο pdf 204 kb)
Η αίτηση για Λιμενοφύλακες (αρχείο pdf 202 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved