ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ωρομίσθιοι εκπαιδευτές στα ΙΕΚ του ΟΕΕΚ (2/9/08)


Αθήνα 2.9.2008, 22:27
Θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων προκηρύσσει ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των δημόσιων ΙΕΚ της χώρας κατά το φθινοπωρινό εξάμηνο κατάρτισης 2008 - 2009.

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές θα παράσχουν αρχική κατάρτιση με τη διδασκαλία των μαθημάτων τα οποία διαχωρίζονται σε θεωρητικά, εργαστηριακά και μικτά.

Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και όσοι απασχολούνται με οποιανδήποτε σχέση εργασίας στο Δημόσιο και έχουν τα νόμιμο τυπικά προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στα εγκεκριμένα αναλυτικά προγράμματα του ΟΕΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τις αιτήσεις στα ΙΕΚ που τους ενδιαφέρουν από τις 12 μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναφέρονται στις σχετικές προκηρύξεις, οι οποίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΟΕΕΚ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oeek.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved