ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εκπαιδευτές στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ (4/9/08)
 


Αθήνα 4.9.2008, 18:05
Αρχίζει αύριο 5 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ που επιθυμούν τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωρομίσθιου προσωπικού, καθώς και τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά αίτησης των υποψηφίων, περιγράφονται στην υπουργική απόφαση 54019/994 (θα τη βρείτε παρακάτω στα συνημμένα) του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το σχολικό ετος 2008-2009 και αφορούν όλα  τα ΙΕΚ του Οργανισμού.

Στην περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν παραπάνω από ένα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ότι επιθυμούν να αξιολογηθούν για την ίδια ειδικότητα σε περισσότερα από ένα ΙΕΚ του Οργανισμού.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα  απαραίτητα δικαιολογητικά της Προκήρυξης δίνονται στα κατά τόπους ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Οργανισμού www.oaed.gr.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56) ή αποστέλλονται με συστημένη επιστολή/courier μέχρι και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2008, , υπ’ όψιν της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την υπουργική απόφαση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H απόφαση (αρχείο pdf 75 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved