ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εξι συμβασιούχοι στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (12/9/08)


Θεσσαλονίκη 12.9.2008, 10:40
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου ορισμένης διάρκειας τους ακόλουθους:

1. Ένα Λογιστή
2. Δύο Πληροφορικούς
3. Ένα Στέλεχος Διοικητικής Υποστήριξης
4. Ένα Νομικό
5. Ένα Στέλεχος βιβλιοθήκης

Γίνονται δεκτές αιτήσεις που θα κατατεθούν μέχρι την 26η Σεπτεμβρίου 2008 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε, 10ο χλμ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, ΤΘ Δ5023, 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη.

Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιλαμβάνει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε θέση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας, έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (www.ihu.edu.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Θ. Γκριμπίζη, τηλ.: 2310-474581, φαξ: 2310-474569, e-mail a.moskofidis@ihu.edu.gr).

Το παραπάνω προσωπικό θα προσληφθεί για την υλοποίηση του έργου «Οργάνωση και Λειτουργία Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος», Υποέργο 1: «Οργάνωση και Λειτουργία του ΔΙ.ΠΑ.Ε.», που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ.) 2000-2006, ¶ξονας προτεραιότητας: Προώθηση και Βελτίωση της Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Κατάρτισης στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης, Μέτρο 2.2: Αναμόρφωση προγραμμάτων σπουδών - Διεύρυνση ανώτατης εκπαίδευσης, με επιστημονικά υπεύθυνο του έργου τον κ. Χριστόφορο Κουτίτα, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και χρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και κατά 20% από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπ.Ε.Π.Θ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved