ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις για μέλη ΔΕΠ με εξειδίκευση στις ΤΠΕ (25/5)


Αθήνα 25.5.2005
Πρόσθετη πηγή εισοδήματος μπορούν να αποκτήσουν τα μέλη ΔΕΠ που διαθέτουν εξειδίκευση στην παιδαγωγική αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε), με την ένταξή τους στο μητρώο επιστημονικών συνεργατών του υπουργείου Παιδείας.

Το έργο που θα αναλάβουν θα έχει ως αντικείμενο την επιμόρφωση 15.400 εκπαιδευτικών των ελληνικών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και ειδικότερα των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 και ΠΕ60/ΠΕ70, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού που υπηρετεί στις εκπαιδευτικές δομές Ειδικής Αγωγής, στην παιδαγωγική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στη διδασκαλία του γνωστικού τους αντικειμένου (επιμόρφωση Β΄ Επιπέδου).

Συγκεκριμένα, θα συγκροτούν αμειβόμενες επιστημονικές επιτροπές με τη συμμετοχή στελεχών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και θα έχουν ως έργο την εκπόνηση των προγραμμάτων σπουδών εκπαίδευσης επιμορφωτών και επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, το σχεδιασμό των διαδικασιών επιμόρφωσης, την αξιολόγηση ή και εκπόνηση επιμορφωτικού υλικού και τον προσδιορισμό της μεθόδου και των διαδικασιών πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων των επιμορφωτών και των εκπαιδευτικών Β΄Επιπέδου. Οι επιστημονικές επιτροπές θα λειτουργήσουν καθόλη τη διάρκεια του έργου, ενώ το υπουργείο δεσμεύεται ότι θα αξιοποιήσει το σύνολο αυτών που θα ενταχθούν στο μητρώο.

Βιογραφικά
Οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα με τα ακόλουθα στοιχεία:
- Ιδιότητα
- Σπουδές
- Επαγγελματική εμπειρία σχετική με την παιδαγωγική αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε) στη διδακτική διαδικασία
- Ερευνητική - επιστημονική δραστηριότητα
- Συγγραφικό έργο
- Εκπαιδευτική - διδακτική εμπειρία
- Όποια άλλη πληροφορία κρίνεται απαραίτητη
Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία σε θέματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, πιστοποίησης προγραμμάτων εκπαίδευσης, ή και αξιολόγησης και ανάπτυξης διδακτικού υλικού.

Τα βιογραφικά σημειώματα μπορούν να αποστέλλονται έως 2 Ιουνίου 2005 ταχυδρομικώς- με συστημένη επιστολή- στη διεύθυνση: Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγραμμάτων Κ.Π.Σ του ΥπΕΠΘ, Ξενοφώντος 15α (2ος όροφος, Πρωτόκολλο), 105 57 Αθήνα, με την ένδειξη «Αίτηση του/ της κ. …(Επίθετο)... …(Όνομα)… του …(Όνομα Πατρός)… για το Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών, κατ. πράξεων 2.1.1.ιγ. ΕΠΕΑΕΚ». Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Α. Σιδηροπούλου στο τηλέφωνο 210-3257.495.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΠΕΑΕΚ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved