ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Επανιδρυτές προσλαμβάνουν 210 σε ΟΑΕΔ και Πληροφοριακά Συστήματα 19/12/08


Αθήνα 19.12.2008, 08:03
Την πρόσληψη για απασχόληση δύο ετών 40 και 170 συμβασιούχων έργου αντίστοιχα στον ΟΑΕΔ και στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), ενέκριναν τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.

Καθώς όμως οι θέσεις αυτές ανήκουν στην "αμαρτωλή" κατηγορία των συμβάσεων έργου, που συνήθως καλύπτονται πελατειακώ τω τρόπω, οι μόνοι που γνωρίζουν κάτι για την τύχη τους είναι οι επανιδρυτές του πελατειακού κράτους (μπορεί και να την έχουν τελειώσει ήδη τη δουλειά).

Στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα προσληφθούν Χειριστές Διατρητικών Μηχανών ΔΕ, που πρέπει να κατέχουν πτυχίο χειριστών διατρητικών μηχανών ή αντίστοιχο συναφές πτυχίο ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου ή τεχνικού - επαγγελματικού λυκείου ή τεχνικής επαγγελματικής σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή απολυτήριο τίτλο λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου ή ισότιμου σχολείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα και σχετική εμπειρία δύο τουλάχιστον ετών στο χειρισμό διατρητικών μηχανών.

Το έργο που θα επιτελέσουν είναι "η εισαγωγή φορολογικών στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα ELENXIS, η καταχώρηση στο ΟΠΣ Συντάξεων των δεδομένων που είναι καταγεγραμμένα σε χειρόγραφα Δελτία Ατομικής και Υπηρεσιακής Κατάστασης (Δ.Α.Υ.Κ.), η σάρωση του αρχείου πράξεων ανά συνταξιούχο και εισαγωγή τους στο πληροφοριακό σύστημα, σάρωση των δικαιολογητικών φακέλου συνταξιούχων και εισαγωγή τους στο πληροφοριακό σύστημα, η εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα στοιχείων χειρόγραφων συνταξιοδοτικών δεδομένων παλαιών συνταξιούχων, η καταχώρηση δεδομένων αναφορικά με το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ) και η δημιουργία βάσης δεδομένων με τα στοιχεία περιουσιακής κατάστασης όλων των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο ΟΑΕΔ θα προσλάβει, γενικώς και αορίστως, 12 άτομα ΠΕ και 28 άτομα ΔΕ, με έργο την "πλήρη καταγραφή, ταξινόμηση, ηλεκτρονική καταχώρηση και δημιουργία ενός διαδραστικού ηλεκτρονικού αρχείου όλων των προγραμμάτων (είτε αυτά έχουν συγχρηματοδοτηθεί από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε από τον ΛΑΕΚ, είτε από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ και μόνο) που υλοποιήθηκαν από τον Οργανισμό κατά το χρονικό διάστημα 1998−2008 καθώς και των προσώπων, φυσικών και νομικών, που επωφελήθηκαν από τα ανωτέρω προγράμματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved