ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μεταπτυχιακός υπότροφος στο ΕΛΚΕΘΕ 22/12/08


Αθήνα 22.12.2008, 16:22
Μία θέση μεταπτυχιακού υποτρόφου προκηρύσσει τo Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «MESMA» για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα: «Ανάπτυξη μεθόδων εκτίμησης αφθονίας θαλάσσιων πληθυσμών».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο ΑΕΙ σχετικό με τις επιστήμες της θάλασσας, άριστη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, αναγνωρισμένο πτυχίο αυτοδύτη. Επιθυμητή είναι η εμπειρία σε γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών και σε επιστημονικές καταδύσεις.

Η διάρκεια της υποτροφίας θα είναι ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης έως και τέσσερα χρόνια. Για την έναρξή της απαιτείται βεβαίωση αποδοχής από Πανεπιστήμιο για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της υπηρεσίας μας που βρίσκονται στην έδρα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι) ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου (46,7χλμ.), Τ.Θ. 712,190 13 Ανάβυσσος (τηλ. 22910.76.331). Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 15 Ιανουαρίου 2009. Πληροφορίες δίδονται από τον δρ Σ. Κατσανεβάκη, τηλ. 210-9856701, e-mail: skatsan@ath.homr.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved