ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις υποτρόφων στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος 22/12/08


Αθήνα 22.12.2008, 17:15
Τη χορήγηση υποτροφίας σε δύο συνεργαζόμενους ερευνητές με προσόντα ερευνητή της βαθμίδας Δ' του ν.1514/85, όπως τροποποιήθηκε με το ν.2919/01, για τα Ινστιτούτα Πυρηνικής Φυσικής και με γνωστικό αντικείμενο: «Πειραματική Πυρηνική Αστροφυσική - Πυρηνική Δομή», προκηρύσσει το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "Δημόκριτος".

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι διετής, δυναμένη να παραταθεί ανάλογα με τις ανάγκες του ερευνητικού προγράμματος για άλλα δυο χρόνια.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος με εμπειρία σε συναφές αντικείμενο και να έχουν ανάλογη ερευνητική - αναπτυξιακή εμπειρία. Οι ερευνητές που θα προσληφθούν θα ενταχθούν στην Ερευνητική Ομάδα του Εργαστηρίου Επιταχυντού Tandem.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν μέχρι 29 Δεκεμβρίου 2008 στη Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Αγ. Παρασκευή Αττικής, σχετική αίτηση με τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών επικυρωμένους (με αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ όπου απαιτείται).
Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν (κατά προτίμηση στα αγγλικά):
- Βιογραφικό σημείωμα και λίστα δημοσιεύσεων (σε 3 αντίγραφα).
- Σύντομη περιγραφή (σε 3 αντίγραφα) των ως τώρα δραστηριοτήτων τους στην οποία να αναφέρουν τυχόν προϋπηρεσία σε εργαστήρια του εξωτερικού, εμπειρία σε πακέτα τα προσομοιώσεων (π.χ. GEANT κλπ), έργο σε τεχνολογίες ανιχνευτών - επιταχυνπκών διατάξεων
- Κατάλογο ονομάτων τριών επιστημόνων (με τις αντίστοιχες διευθύνσεις και e-mails) από τους οποίο ους θα ζητηθούν συστατικές επιστολές.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει στην έδρα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος" στην Αγία Παρασκευή Αττικής, από τριμελή επιτροπή, ενώπιον της οποίας, εφόσον κριθεί απαραίτητο, να κληθούν να παραστούν οι υποψήφιοι. Διευκρινίζεται ότι πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να είναι υποψήφιοι καθόσον ο αναγκαίος βαθμός γνώσης της ελληνικής γλώσσας είναι μηδενικός.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Δρ. Σωτήριο Χαρισόπουλο, τηλ.: 210-6503493 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email·. sharisop@inp.demokritos.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved