ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
650 γεωτεχνικοί για πρακτική άσκηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 29/12/08
 


Αθήνα 29.12.2008, 13:43
Πρόσκληση προς γεωτεχνικούς που επιθυμούν να απασχοληθούν επί ένα έτος σε υπηρεσίες του για λόγους πρακτικής άσκησης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, απευθύνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται 650 θέσεις, ως εξής:
* Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης: Γεωπόνων 225, Κτηνιάτρων 40, Ιχθυολόγων 20, Γεωλόγων 20, Δασολόγων 50
* Τεχνολογικής Εκπαίδευσης:
- Τεχνολόγοι Γεωπονίας, απόφοιτοι των Τμημάτων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας των ΤΕΙ: Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων, Ζωικής Παραγωγής, Φυτικής Παραγωγής, Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας, Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων, Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων, Βιολογικής Γεωργίας, Αρχιτεκτονικής τοπίου, Οικολογίας και Περιβάλλοντος, Γεωργικής Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων: 150 θέσεις.
Τεχνολόγοι Τροφίμων και Διατροφής, απόφοιτοι των Τμημάτων της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής των ΤΕΙ: Οινολογίας και Τεχνολογίας ποτών, Τεχνολογίας Τροφίμων, Διατροφής και Διαιτολογίας: 38 θέσεις.
- Τεχνολόγοι Δημόσιας Υγιεινής : Απόφοιτοι του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας των ΤΕΙ: 12 θέσεις.
- Τεχνολόγοι Ιχθυοκομίας - Αλιείας: Απόφοιτοι των Τμημάτων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας των ΤΕΙ: Ιχθυοκομίας – Αλιείας, Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών: 33 θέσεις.
- Δασοπόνοι, απόφοιτοι του Τμήματος Δασοπονίας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας των ΤΕΙ: 62 θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ή να ταχυδρομήσουν, με απόδειξη, έως και 19 Ιανουαρίου 2009, έντυπη αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, Αχαρνών 2, 10176 Αθήνα. Στην αίτησή του ο υποψήφιος αναγράφει κατά σειρά προτεραιότητας τις προτιμήσεις του για τρεις το πολύ υπηρεσίες.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πρόσκληση, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση.

 

 

 3 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 389 kb)
H αίτηση (αρχείο doc 56 kb)
H υπεύθυνη δήλωση (αρχείο doc 58 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved