ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διοικητικοί στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (Λονδίνο) 21/1/09


Αθήνα 21.1.2009, 13:22
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΕΑ) που εδρεύει στο Λονδίνο και είναι υπεύθυνος για το συντονισμό της αξιολόγησης και του ελέγχου φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οργανώνει διαδικασία επιλογής με σκοπό την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα για την πρόσληψη των παρακάτω υπαλλήλων.

- EMEA/AD/279: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), Φαρμακοεπαγρύπνηση και Διαχείριση Κινδύνων, Μονάδα Αξιολόγησης Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση Μετά τη Χορήγηση άδειας (AD 6).
- EMEA/AD/280: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), Φαρμακοεπαγρύπνηση και Διαχείριση Κινδύνων, Μονάδα Αξιολόγησης Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση Μετά τη Χορήγηση άδειας (AD 8).
- EMEA/AD/281: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), EudraVigilance, Μονάδα Αξιολόγησης Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση Μετά τη Χορήγηση άδειας (AD 6).
- EMEA/AD/282: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), EudraVigilance, Μονάδα Αξιολόγησης Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση Μετά τη Χορήγηση άδειας (AD 6).
- EMEA/AD/283: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), Μονάδα Αξιολόγησης Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση Πριν τη Χορήγηση άδειας, Τομέας Ασφάλειας και Αποτελεσματικότητας, Τομέας Επιστημονικών Γνωμοδοτήσεων, Παιδιατρικής και Ορφανών φαρμάκων (AD 5).
- EMEA/AD/284: Υπάλληλος διοίκησης (ειδικός SAP, SAP project manager) (AD 6).

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΕΜΕΑ και τις δραστηριότητές του μπορούν να αναζητηθούν απευθείας μέσω του Διαδικτύου στην ιστοσελίδα http://www.emea.europa.eu.

Οι επιλεγέντες θα συμπεριληφθούν σε εφεδρικό πίνακα και, αναλόγως των πόρων του προϋπολογισμού, θα τους προσφερθεί 5ετής σύμβαση με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με το Καθεστώς απασχόλησης που εφαρμόζεται για το λοιπό προσωπικό των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (βλ. Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων αρ. L 56 της 4ης Μαρτίου 1968).

Τόπος διορισμού θα είναι το Λονδίνο. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υπήκοοι Κράτους Μέλους των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή των Κρατών Ισλανδία,
Νορβηγία, Λιχτενστάιν, με την προϋπόθεση ότι απολαμβάνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Tο σύνολο των προϋποθέσεων και η περιγραφή καθηκόντων πρέπει να ληφθούν ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του EMEA:
http://www.emea.europa.eu/htms/general/admin/recruit/recruitnew.htm.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά με τη χρήση του εντύπου που διατίθεται στο δικτυακό τόπο του ΕΜΕΑ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τα μεσάνυχτα της 4ης Μαρτίου 2009.

Σημειώνεται ότι, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που δέχεται ο EMEA, το ηλεκτρονικό σύστημα ενδέχεται, προς το τέλος της περιόδου υποβολής αιτήσεων, να παρουσιάσει προβλήματα στην επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους υποψηφίους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους αρκετά προ της λήξης της προθεσμίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved