ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
390 με σύμβαση έργου στον ΟΠΑΔ 29/1/09


Αθήνα 29.1.2009, 17:54
Την πρόσληψη με σύμβαση έργου, διάρκειας ενός έτους, στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) 390 Ελεγκτών γιατρών, Οδοντιάτρων, Φαρμακοποιών, καθώς και προσωπικού Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης, Χειριστών Η/Υ και εργατών, ενέκριναν τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι θέσεις έχουν ως εξής:
* 115 ελεγκτών γιατρών
* 45 Οδοντιάτρων
* 23 Φαρμακοποιών
* 25 Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
* 167 Χειριστών Η/Υ
* 13 Εργατών
* 2 Οδηγών

Το έργο συνίσταται:
Στην θεώρηση των εντολών Υγειονομικής Περίθαλψης των ασφαλισμένων του Ο.Π.Α.Δ. και όσων νέων κατηγοριών εντάσσονται στην Περίθαλψη.
Στον έλεγχο των δαπανών των παραπάνω περιπτώσεων και η μηχανογραφική υποστήριξη των υπηρεσιών αυτών.
Στην ολοκλήρωση των διαδικασιών χορήγησης βιβλιαρίων, στους εντασσόμενους στην περίθαλψη του Ο.Π.Α.Δ. νέων κατηγοριών ασφαλισμένων.
Στην ένταξη του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. στον Οργανισμό που επιφέρει πρόσθετα προβλήματα και θα απαιτηθεί επί πλέον προσωπικό που έτσι κι αλλιώς δεν επαρκεί για την κάλυψη των ήδη υφισταμένων αναγκών πανελλαδικά.
Στην μηχανογραφική υποστήριξη του έργου τηςηλεκτρονικής καταγραφής και ταξινόμησης των εκκρεμών φακέλων των νοσηλίων εξωτερικού.
Τα προσόντα που θα πρέπει να κατέχουν τα φυσικά πρόσωπα στα οποία θα ανατεθεί η εκτέλεση του έργου έχουν ως εξής:

Οι γιατροί χωρίς ειδικότητα Πτυχίο Ιατρικής σχολής της ημεδαπής η ισότιμο της Αλλοδαπής και άδεια άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος.
Οι γιατροί με ειδικότητα Άδεια τίτλου αντίστοιχης Ιατρικής ειδικότητας από την αρμόδια Ελληνική αρχή και άδεια άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος.
Οι Πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Πτυχίο Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής σχολής της ημεδαπής η ισότιμο της αλλοδαπής.
Οι Φαρμακοποιοί Πτυχίο Φαρμακευτικής σχολής της ημεδαπής η ισότιμο της αλλοδαπής.
Οι Χειριστές Η/Υ Α) Πτυχίο χειριστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών η αντίστοιχο η συναφές πτυχίο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου η Τεχνικού− Επαγγελματικού Λυκείου η Τεχνικής Επαγγελματικής σχολής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η Σχολής μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/83 (ΦΕΚ 46/α) η άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής η αλλοδαπής. Β) Απολυτήριο Λυκείου η εξαταξίου Γυμνασίου η ισότιμου σχολείου ανεξάρτητα από ειδικότητα και σχετική εμπειρία δύο (2) τουλάχιστον ετών στο Χειρισμό Η/Υ, η Πιστοποιητικό IC3 η Πιστοποιητικό ECDL η Πιστοποιητικό MOYS η κάθε ισότιμο πτυχίο και αντίστοιχο πτυχίο ΙΕΚ.
Οι εργάτες Απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλου κατώτερης τεχνικής σχολής του ν.δ. 580/1970.
Οι οδηγοί Δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης Ι.Ε.Κ. ειδικοτήτων(α) τεχνικού αυτοκινήτων οχημάτων ή (β) εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων ή πτυχίο Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών TEE ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων αυτοκινήτου ή απολυτήριο τίτλου ενιαίου πολυκλαδικού Λυκείου τμήματος Μηχανικών αυτοκινήτων ή τεχνικής επαγγελματικής σχολής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανών αυτοκινήτων ή σχολής μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. ειδικότητας Μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτου ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ή συναφούς ειδικότητας.
Σε περίπτωση που δεν προσέλθουν υποψήφιοι με τα προσόντα της προηγούμενης παραγράφου επιτρέπεται η απασχόληση υποψηφίων με προσόν οποιοδήποτε απολυτήριο τίτλο σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται και επαγγελματική άδεια οδήγησης. 
Ως τόπος εκτέλεσης έργου ορίζεται η Κεντρική Υπηρεσία του ΟΠΑΔ και οι έδρες των ΥΠΑΔ ή όπου ορίσει το Δ.Σ. του ΟΠΑΔ με απόφαση του.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved