ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εκπαιδευτής στο αντικείμενο: Μετανάστες και ΜΜΕ 29/1/09


Αθήνα 29.1.2009, 19:23
Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος "Μigrants in the Media", που υλοποιεί το Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης «Δήμητρα», ζητείται εκπαιδευτής με γνώση των θεμάτων «μετανάστες και ΜΜΕ».

Ο εκπαιδευτής θα παρακολουθήσει διήμερη εκπαίδευση το Μάρτιο στις Βρυξέλλες, σε πιστοποιημένο toolkit που έχει παραχθεί για την αντικειμενική παρουσίαση των μεταναστών στα ΜΜΕ, και κατόπιν θα αναλάβει την εκπαίδευση εκπροσώπων μεταναστευτικών κοινοτήτων σε θέματα που αφορούν την παρουσίαση των μεταναστών, αλλά και της προώθησης της διαφορετικότητας στα ΜΜΕ. Τα σεμινάρια αυτά αναμένεται να πραγματοποιηθούν το διάστημα Μάιου - Ιούνιου 2009 στην Ελλάδα, ενώ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από διάφορες ΜΚΟ μεταναστών, προσφύγων και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή του κατάλληλου ατόμου, είναι η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και η προηγούμενη σχετική εμπειρία σε θέματα εκπροσώπησης των μεταναστών στα ΜΜΕ.

Όλα τα έξοδα καλύπτονται από τον φορέα διοργάνωσης του προγράμματος, ενώ αναμένεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι από επτά ευρωπαϊκές χώρες.

Αν είστε ενθουσιώδης, δυναμικός αλλά και πιστεύετε ότι πληρείται τις παραπάνω προϋποθέσεις, παρακαλούμε αποστείλετε σύντομο βιογραφικό σημείωμα και cover letter στα αγγλικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: loka@dimitra.gr, υπόψιν Χαράς Λόκα, και kontorizou@dimitra.gr, υπόψιν Κοντορίζου Δέσποινας, μέχρι την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved