ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο 2/2/09


Αθήνα 2.2.2009, 17:07 
To Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) αποφάσισε την προκήρυξη μιας θέσης ερευνητή με προσόντα δόκιμου ερευνητή (Δ' βαθμίδας) με τριετή θητεία, στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41 & 42 του N. 3653/2008, καθώς επίσης και του άρθρου 1 παρ. 12 του N. 2919/2001.

ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Μία θέση δόκιμου ερευνητή (Δ' βαθμίδας) με γνωστικό αντικείμενο "Σεισμολογία με έμφαση στην ψηφιακή ανάλυση και ερμηνεία σεισμολογικών δεδομένων".

Οι υποψήφιοι για την παραπάνω θέση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ. 12 του άρθρου 1 του N. 2919/2001 πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και να έχουν τουλάχιστον τα πιο κάτω αναφερόμενα προσόντα:
Για την Δ' βαθμίδα απαιτούνται γνώσεις και αποδεδειγμένη ικανότητα για υπεύθυνη εκτέλεση μιας φάσης ή ενός τμήματος έργου έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, που προκύπτουν από προσκομιζόμενα στοιχεία.
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 10 παρ. 11 του N. 3051/2002 έχει καταργηθεί ο περιορισμός ως προς το όριο ηλικίας για πρόσληψη.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων τους στη Διεύθυνση Διοικητικού του ΕΑΑ (Λόφος Νυμφών, 11810 Θησείο Αθήνα) μέχρι και την 23 Φεβρουαρίου 2009.

Μαζί με την αίτηση πρέπει να συνυποβληθούν και:
Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου, διδακτορικού διπλώματος κτλ. τίτλων. Εφόσον πρόκειται για τίτλους σπουδών από πανεπιστήμια του εξωτερικού, για τους Έλληνες πολίτες απαιτείται και πιστοποιητικό αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ, ή τουλάχιστον κατατεθειμένη αίτηση.
Τα έργα τους σε υπόμνημα που θα περιέχει στοιχεία σχετικά με τις σπουδές τους και τη δράση τους καθώς και ευρεία ανάλυση των επιστημονικών τους εργασιών (εις πενταπλούν).
Τα ανάτυπα των επιστημονικών τους δημοσιευμάτων (εις απλούν).
Πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα δήμου ή κοινότητας περί του τρόπου και χρόνου αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγένειας n άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων της ελληνικής γλώσσας, εφόσον πρόκειται για πολίτες άλλων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πιστοποιητικά που θα προσκομισθούν πριν την ανάληψη της υπηρεσίας από αυτόν ο οποίος θα επιλεγεί:
Υπεύθυνη δήλωση περί μη άσκησης ποινικής δίωξης και περί μη παραπομπής σε δίκη (ΚΥΑ 11726/09-06-2005 Υπ. ΕΔΔΑ (ΦΕΚ 838/Β' 21-06-2005).
Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής.
Πιστοποιητικό του αρμόδιου στρατολογικού γραφείου τύπου A'.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο: Γ.Ι. (αρμόδια Σοφία Δρακάτου, τηλ. 210.3490.183).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved