ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Η προκήρυξη για 148 προσλήψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης 11/2/09
 


Αθήνα 11.2.2009, 11:10
Εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης, που πρώτη αποκάλυψε η Proslipsis, για την πλήρωση μέσω γραπτών και προφορικών εξετάσεων, εκτός ΑΣΕΠ, 148 κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων, των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων και των εμμίσθων υποθηκοφυλακείων.

Η προκήρυξη (θα τη βρείτε παρακάτω στα συνημμένα) δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 23/2 Φεβρουαρίου 2009 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και ειδικότερα αφορά την πρόσληψη 76 κατηγορίας ΠΕ Κλάδου Γραμματέων, 4 κατηγορίας ΠΕ Κλάδου Διοικητικού – Οικονομικού, 66 κατηγορίας ΔΕ Κλάδου Γραμματέων και 2 κατηγορίας ΔΕ Κλάδου Διοικητικού - Λογιστικού.

Αιτήσεις υποβάλλονται εντός 30 ημερών μόνο ταχυδρομικά με απόδειξη. Ο ταχυδρομικός φάκελος απευθύνεται στο Υπουργείο Διακιοσύνης, Διεύθυνση Λειτουργίας Δικαστηρίων και Δικαστικών Λειτουργών, Τμήμα Α3, Μεσογείων 96, Τ.Κ.: 115 27, Αθήνα. Το έντυπο της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης καθώς και στην ιστοσελίδα του www.ministryofjustice.gr.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη (αρχείο pdf 193 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved