ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διαγωνισμός για 25 προσλήψεις στο υπουργείο Εξωτερικών 16/3/09
 


Αθήνα 18.3.2009, 22:54
Διαγωνισμό για την πλήρωση 25 κενών οργανικών θέσεων στον εισαγωγικό βαθμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής προκηρύσσει το υπουργείο Εξωτερικών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου 2009, έχουν όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια, έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1974 έως και 1988, έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα, που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων των προκηρυσσόμενων θέσεων (και να μην έχουν τα προβλεπόμενα στο άρθρο 66 του Οργανισμού του υπουργείου Εξωτερικών κωλύματα διορισμού), έχουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ κατεύθυνσης ηλεκτρονικών ή ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων ή πληροφορικής της ημεδαπής ή ισοτίμου της αλλοδαπής αναγνωρισμένου με πιστοποιητικό του ΔΟΑΤΑΠ ή πράξη του ΔΙΚΑΤΣΑ και προκειμένου για άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί.

Ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού και τα εξεταστέα μαθήματα ορίζονται στο Προεδρικό Διάταγμα 337/1998 (ΦΕΚ Α' 224) καθώς και στο πλήρες κείμενο της Π15-4759/ ΑΣ 2323/03.03.2009 Απόφασης, όπως αυτή δημοσιεύεται στο τεύχος της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η αποστολή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή και την ένδειξη «για το διαγωνισμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής», στο Υπουργείο Εξωτερικών (ΣΤ1 Διεύθυνση Προσωπικού και Διοικητικής Οργάνωσης, Ακαδημίας 1, γραφείο 208, 106-71 Αθήνα) αίτησης συμμετοχής - υπεύθυνης δήλωσης σε ειδικό έντυπο μαζί με πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου ή ταυτότητας μέχρι και 30 Μαρτίου 2009.

Με την αίτηση συμμετοχής - υπεύθυνη δήλωση συνυποβάλλονται επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου και τα πρωτότυπα ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα του πτυχίου και του πιστοποιητικού του ΔΟΑΤΑΠ ή της πράξης του ΔΙΚΑΤΣΑ (όπου απαιτείται). Έντυπα της αίτησης συμμετοχής - υπεύθυνης δήλωσης θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους από το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης Πολιτών και Αποδήμων Ελλήνων (ΚΕΠΠΑ) του υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 3 (στοά Δαβάκη), τηλ.: 210-3682041-7. Περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους και στο τηλέφωνο 210-3681139.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την προκήρυξη και το έντυπο της αίτησης.

 

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο doc 59 kb)
Η αίτηση (αρχείο doc 113 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved