ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προκήρυξη για 2.000 ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς 29/3/09
 


Αθήνα 29.3.2009, 22:03
Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη 2.000 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), ανδρών και γυναικών, στο Στρατό Ξηράς εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (θα τη βρείτε στα συνημμένα). 

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, πρέπει να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι 22 Μαΐου 2009. Η διεξαγωγή των συνεντεύξεων θα πραγματοποιηθεί από την 13η Ιουλίου μέχρι 7η Αυγούστου 2009. Οι υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και οι αθλητικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν από 31 Αυγούστου μέχρι 2 Οκτωβρίου 2009. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2009, ενώ η κατάταξη των προσληφθέντων θα πραγματοποιηθεί την 18η Νοεμβρίου 2009.

Προσόντα
Οι υποψήφιοι Επαγγελµατίες Οπλίτες πρέπει:
1. Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
2. Να έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να µην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες ∆υνάµεις (γεννηθέντες από 1-1-1982 µέχρι 31-12-1990).
3. Να έχουν ανάστηµα τουλάχιστον 1,65µ.
4. Να έχουν τις γραµµατικές γνώσεις, που καθορίζονται κατά ειδικότητες στο Παράρτηµα Α της προκήρυξης.
5. Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύµφωνα µε τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωµατικής ικανότητας των στρατευσίµων (Π∆ 133/2002 όπως ισχύει µετά την τροποποίησή του µε το Π∆ 53/2003 και το Π∆ 207/2007).
6. Να µην έχουν καταδικαστεί αµετάκλητα για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώµοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταµήνυση, συκοφαντική δυσφήµιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νοµοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεµπορίας, όπλων, πυροµαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
7. Να µην έχουν παραπεµφθεί αµετάκλητα για κακούργηµα ή οποιοδήποτε πληµµέληµα του εδαφίου 6 της παραγράφου 5α της παρούσας, έστω και αν το αδίκηµα έχει παραγραφεί.
8. Να µην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα µε αµετάκλητη απόφαση.
9. Να µην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθµού τους οι εκπληρώσαντες τις νόµιµες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
10. Όσοι ήδη υπηρετούν να έχουν θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο ∆ιοικητή τους.

Δικαιολογητικά
Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, πρέπει να αποστείλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά µέχρι και την 22 Μαΐου 2009 (ηµεροµηνία σφραγίδας ταχυδροµείου), ταχυδροµικά µε συστηµένη-express επιστολή, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ)/ Επιτροπή Ελέγχου ∆ικαιολογητικών, στη διεύθυνση: Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Επιτροπή Ελέγχου ∆ικαιολογητικών, Στρατόπεδο «Στρατηγού Παπάγου», Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Αθήνα, Σ Τ Γ 1020, (Για τον διαγωνισµό ΕΠ.ΟΠ. Στρατού Ξηράς).

* Στο συνημμενο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη (αρχείο pdf 562 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved