ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αξιολογητές τουρκικής γλώσσας ζητεί το υπουργείο Παιδείας 30/3/09


Aθήνα 30.3.2009, 16:19
Η Διεύθυνση Πιστοποίησης της Γνώσης Ξένων Γλωσσών του υπουργείου Παιδείας καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως αξιολογητές (εξεταστές προφορικού λόγου και βαθμολογητές) στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας στην Τουρκική γλώσσα, που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά το Νοέμβριο 2009 στο επίπεδο Β1 - μέτρια γνώση, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι ενδιαφερομένοι πρέπει μέχρι 30 Απριλίου 2009 να καταθέσουν τα εξής:
1. Δήλωση - αίτηση
2. Επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους ή του εγγράφου βάσει του οποίου έχουν το δικαίωμα να διδάσκουν την Τουρκική γλώσσα
3. Βιογραφικό σημείωμα και
4. Δήλωση προτίμησης των νομών - περιοχών όπου επιθυμούν να αποστέλλονται ως εξεταστές.

Τα σχετικά έντυπα με τις απαραίτητες πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου www.ypepth.gr ή www.kpg.ypepth.gr. Η αίτηση με τα λοιπά δικαιολογητικά και τους επικαλούμενους τίτλους σπουδών κατατίθεται απευθείας στα γραφεία της Διεύθυνσης Πιστοποίησης της Γνώσης Ξένων Γλωσσών (κτήριο υπουργείου Παιδείας, 2oς όροφος, γραφείο 2148), ή αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Πιστοποίησης της Γνώσης Ξένων Γλωσσών, Τμήμα Διοικητικής στήριξης, Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι.

Η επιλογή των αξιολογητών που θα συμπεριληφθούν στο αντίστοιχο Μητρώο θα γίνει με βάση τους τίτλους σπουδών, την προϋπηρεσία καθώς και την προφορική συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο έχει ανατεθεί η επιστημονική στήριξη των εξετάσεων.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πιστοποίησης της Γνώσης Ξένων Γλωσσών, τηλ.: 210-3443254, 210-3442257, φαξ: 210-3443127, ή στο e-mail: t13pxg1@ypepth.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved