ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μόνιμες θέσεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης 21/5/09
 


Αθήνα 21.5.2009, 14:33
Προκηρύσσεται η πλήρωση τεσσάρων θέσεων Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ) της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, της Φιλοσοφικής Σχολής, της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αναλυτικά:
1. Κοσμητεία Σχολής Κοινωνικών Επιστημών (Ρέθυμνο)
* Μία θέση Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ), κατηγορίας ΠΕ, με Δ' Εισαγωγική βαθμίδα και με αντικείμενο: «Εποπτεία, συντήρηση και υποστήριξη των υποδομών καιτ των υπηρεσιών του Εργαστηρίου Η/Υ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών»

2. Κοσμητεία Φιλοσοφικής Σχολής (Ρέθυμνο)
Μία θέση Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ), ΠΕ κατηγορίας, με Δ' Εισαγωγική βαθμίδα, με πενταετή θητεία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, για την εξειδικευμένη τεχνική εργαστηριακή υποστήριξη και την αρτιότερη εκτέλεση του εκπαιδευτικού, ερευνητικού και εφαρμοσμένου έργου του εργαστηρίου υπολογιστών και της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής

3. Κοσμητεία Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών (Ηράκλειο)
Μίας θέσης Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ) ΠΕ κατηγορίας, Δ' εισαγωγικής βαθμίδας με πενταετή θητεία στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, με αντικείμενο εργασίας τη «διαχείριση εφαρμογών μηχανογράφησης Γραμματειών και σχετικών εφαρμογών». Προσόντα διορισμού για την παραπάνω θέση ορίζονται τα εξής:
- Πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
- Επαρκής γνώση και εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση Πληροφοριακών και Διαδικτυακών Συστημάτων. Ιδιαίτερα, εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση εφαρμογών Μηχανογράφησης Γραμματειών.
- Εμπειρία στη διαχείριση συναφών εφαρμογών πληροφοριακών συστημάτων (Συγγράμματα, φοιτητική μέριμνα, σίτιση, Web, εφαρμογές, διεπαφής φοιτητών και εκπαιδευτικού προσωπικού με την Γραμματεία, φωνητική Πύλη, κ.λπ.).
- Εμπειρία στην υποστήριξη και εκπαίδευση χρηστών.
- Επαρκής γνώση και εκτεταμένη εμπειρία υποστήριξης λογισμικού συστημάτων και λειτουργικών συστημάτων.
- Βεβαίωση προϋπηρεσίας στα ως άνω αντικείμενα.
- Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 ΚΠΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας) του ΥΠ.Ε.Π.Θ. ή αντίστοιχου των πανεπιστημίων Cambridge ή Michigan ή άλλων αναγνωρισμένων φορέων, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, πιστοποιημένων για να διενεργούν εξετάσεις και να χορηγούν πιστοποιητικά γνώσης της αγγλικής γλώσσας στο αντίστοιχο επίπεδο από την αρμόδια αρχή της οικείας χώρας. Δεν απαιτείται απόδειξη γνώσης της αγγλικής γλώσσας, αν οι επικαλούμενοι τίτλοι σπουδών έχουν αποκτηθεί στο εξωτερικό όπου τα μαθήματα διδάσκονται στην ίδια γλώσσα.

4. Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Αγωγής (Ρέθυμνο)
Μία θέση Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ)της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Παν/μιου Κρήτης ως εξής: Μία (1) θέση ΤΕ Κατηγωρίας με εισαγωγική βαθμίδα Δ' και αντικείμενο εργασίας την οργάνωση, διαχείριση και υποστήριξη του Δικτύου Δεδομένων και των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών Αγωγής και των Εργαστηρίων της.

Οι υποψήφιοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα διορισμού και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να απευθυνθούν στην αντίστοιχη Κοσμητεία της Σχολής που τους ενδιαφέρει και επιθυμούν να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πλήρη προκήρυξη.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 273 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved