ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Συνεργάτες ζητεί το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος 28/5/09


Αθήνα 28.5.2009, 15:32
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) για την εκτέλεση της πράξης «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Λειτουργία – Ανάπτυξη)», που υλοποείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, ¶ξονας προτεραιότητας 2: «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής εξόδου», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Χριστόφορο Κουτίτα, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε. και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) του Υπ.Ε.Π.Θ., προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου έργου ορισμένης διάρκειας τους ακόλουθους:

1. Επιστημονικός Συνεργάτης - Νομικός
2. Επιστημονικό Προσωπικό για την παροχή Λογιστικών - Φοροτεχνικών υπηρεσιών προς τον Ειδικό Λογαριασμό Ερευνών.
3. Υποστηρικτικό Προσωπικό για την παροχή Λογιστικών υπηρεσιών προς τον Ειδικό Λογαριασμό Ερευνών και τη διαχείριση στοιχείων στο Μηχανογραφικό του Σύστημα.

Αιτήσεις για τις θέσεις γίνονται δεκτές μέχρι τη 15η Ιουνίου 2009 και πρέπει να κατατεθούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε, 10ο χλμ Θεσ/νίκης – Μουδανιών – ΤΘ Δ5023 – 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη. Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιλαμβάνει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε θέση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας, έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (www.ihu.edu.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Σμαρώ Καραμανίδου (τηλ. 2310 474564, fax 2310 474 569, e-mail s.karamanidou@ihu.edu.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved