ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 12/6/09


Αθήνα 12.6.2009, 11:30
Αρχίζει την επόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009 και θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009 η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού που θα καλύψει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ, για το σχολικό έτος 2009 - 2010.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με courier τις αιτήσεις, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, στη Διοίκηση του Οργανισμού, στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, τ.κ. 174 56, υπ’ όψιν της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν περισσότερες από μία ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ, οι υποψήφιοι υποβάλουν αίτηση για μία σχολή, αλλά μπορούν να ζητήσουν να αξιολογηθούν για την ίδια ειδικότητα σε περισσότερες της μίας σχολές.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων θα δημιουργηθούν πίνακες αξιολόγησης και επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, που θα ισχύουν για ολόκληρο το σχολικό έτος 2009-2010. Τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης καθορίζονται από την υπ’ αριθμόν 7856/191/2008 Απόφαση της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (ΦΕΚ 700/Β’/22.04.2008).

Μαζί με την αίτηση, που είναι έντυπη και χορηγείται από τις Γραμματείες των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ ή μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, στη διεύθυνση www.oaed.gr, οι υποψήφιοι υποβάλουν επίσης:

- Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας, επικυρωμένη από αρμόδια αρχή
- Αντίγραφο ή νόμιμα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Βασικού Τίτλου Σπουδών. Στον βασικό τίτλο σπουδών πρέπει να αναφέρεται επακριβώς η ειδικότητα, η οποία και θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τη σχετική προκήρυξη. Στη περίπτωση που ο βασικός τίτλος σπουδών έχει εκδοθεί από εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού, ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει: α) Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και β) Βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας από αρμόδιο φορέα (ΔΟΑΤΑΠ, ΙΤΕ, ΟΕΕΚ κλπ).
- Τίτλοι Αναγνωρισμένων Μεταπτυχιακών Σπουδών 
- Τίτλοι ή βεβαιώσεις Παιδαγωγικών Σπουδών. 
- Βεβαιώσεις Διδακτικής Εμπειρίας. 
- Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Εμπειρίας. 
- Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή δελτίου ανεργίας από όσους εκ των υποψηφίων είναι άνεργοι.
- Βεβαίωση ή άλλο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών (ΔΟY) όπου να αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) του υποψηφίου.
- Φωτοτυπίες εκκαθαριστικών φορολογικής δήλωσης ή των εντύπων Ε1.
- Φωτοτυπία εντύπων Ε3 της ιδιότητας ή του επαγγέλματος, για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Εάν ο υποψήφιος είναι πτυχιούχος αλλοδαπής οφείλει επίσης να υποβάλει απολυτήριο Ελληνικού σχολείου ή σχετική βεβαίωση γνώσης Ελληνικής γλώσσας κατά την έννοια των διατάξεων της παρ. 10 του άρθρου 14 του Ν.1566/85.

Για τις ειδικότητες των κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στις οποίες απαιτείται βιβλιάριο υγείας (σε ισχύ) όπως: ΠΕ14 Ιατροί, ΠΕ14 Νοσηλευτές, ΠΕ14 Γεωπόνοι-Τεχνολόγοι Τροφίμων, ΠΕ18 Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΤΕ-ΔΕ Αρτοποιοί, ΤΕ-ΔΕ Ζαχαροπλάστες, ΤΕ-ΔΕ Μάγειροι, ΤΕ-ΔΕ Κομμωτές, ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Αισθητικοί, ΠΕ14-Φαρμακοποιοί, ΠΕ15-Διαιτολόγοι, ΠΕ18-Νοσηλευτικής, ΠΕ18-Τεχνολόγοι Τροφίμων-Διατροφής, ΠΕ-ΤΕ-Βρεφονηπιοκόμοι, ΠΕ18-Κοινωνικής Εργασίας, ΠΕ18-Επισκεπτών Υγείας, ΠΕ18-Ιατρικών Εργαστηρίων, ΠΕ18-Φυσιοθεραπείας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση νόμιμα επικυρωμένου φωτοαντίγραφου του. Οι υποψήφιοι των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20 Πληροφορικής πρέπει να έχουν Βασικό Τίτλο Σπουδών στην ειδικότητα Πληροφορικής.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.

Το ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό θα προσληφθεί με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 3, παρ. 2 και 3 του Νόμου 2336/95 και με το άρθρο 16 του Νόμου 2643/98, ενώ οι προσωρινοί αναπληρωτές, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 4 του Νόμου 3518/2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved