ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αυτές τις 33 θέσεις ποιός θα τις πάρει; (20/7)


Αθήνα 20.7.2005
Η Proslipsis συνεπής στην τακτική της να αποκαλύπτει τις θέσεις εργασίας του δημόσιου τομέα που καλύπτονται με αδιαφανείς και διαβλητές διαδικασίες, παρουσιάζει σήμερα 33 με σύμβαση έργου στις Γενικές Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, προτρέποντάς σας να τις διεκδικήσετε μαχητικά και να αντιδράσετε έντονα σε περίπτωση που… διαπιστώσετε προσπάθεια απόκρυψης.

Και επειδή στην σχετική διϋπουργική απόφαση (αριθ. 13971/Ζ/20.7.2005) των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας δεν αναφέρεται διεύθυνση υποβολής των αιτήσεων, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στις Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, στις διευθύνσεις που παραθέτουμε, ή και στους υφυπουργούς Απόστολο Ανδρεουλάκο και Πέτρο Δούκα, που σίγουρα θα γνωρίζουν για το... έγκλημα μιας και συνυπογράφουν την απόφαση.

Οι προσλήψεις αφορούν 33 αποφοίτους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, οι οποίοι θα προσληφθούν στις κεντρικές υπηρεσίες των Γραμματειών στην Αθήνα, για απασχόληση διάρκειας ενός έτους.

Ειδικότερα, το προσωπικό που θα προσληφθεί, τα… πρόσοντα που ζητούνται και το έργο που θα υλοποιήσει, έχουν ως εξής:

* 10 απόφοιτοι Λυκείου με δεξιότητες χρήσης Η/Υ (βασικές γνώσεις Windows και Word) για το έργο: Θεματική καταγραφή, ταξινόμηση, καταλογογράφηση και ηλεκτρονική καταχώρηση του συνόλου των φωτογραφιών του φωτογραφικού αρχείου της υπηρεσίας.

* 2 με βασικές γραμματικές γνώσεις (έτσι αναφέρεται στην απόφαση) και 3 απόφοιτοι Λυκείου με δεξιότητες χρήσης Η/Υ (βασικές γνώσεις Windows και Word), για το έργο: Συλλογή, σχολιασμός, ταξινόμηση και ηλεκτρονική καταχώρηση φωτογραφιών της περιόδου των Ολυμπιακών Αγώνων.

* 5 απόφοιτοι Λυκείου με δεξιότητες χρήσης Η/Υ (βασικές γνώσεις Windows και Word), για το έργο: Ηλεκτρονική καταγραφή μουσικών κομματιών και στίχων κατατεθειμένων, σε εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 85 του ν. 1943/1991, και δημιουργία σχετικής βάσης δεδομένων.

* 2 με βασικές γραμματικές γνώσεις και 5 απόφοιτοι Πανεπιστημίου με δεξιότητες χρήσης Η/Υ (βασικές γνώσεις Windows και Word) για το έργο: Καταγραφή εντύπου αρχειακού υλικού (εφημερίδων και περιοδικών της περιφέρειας) ετών 1974-1994 και έκδοση σχετικού πληροφοριακού εντύπου.

* 6 απόφοιτοι Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ με δεξιότητες χρήσης Η/Υ (βασικές γνώσεις Windows και Word), για το έργο: Ηλεκτρονική καταγραφή συμβάσεων πνευματικής ιδιοκτησίας ετών 1998-2003.

Οι διευθύνσεις της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης είναι: Ζαλοκώστα 10, 101 63 Αθήνα, τηλεφωνικό κέντρο: 210-3696.000, www.minpress.gr. Γραμματεία Διεκπεραίωσης εγγράφων, τηλ.: 210-3696.012, 013, Φαξ: 210-3610.482, e-mail: protocol@minpress.gr.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved