ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ 2/7/09


Αθήνα 2.7.2009, 15:03
Ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 6 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα των ΙΕΚ του Οργανισμού για το Σχολικό Έτος 2009 - 2010.

Οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98) για το Σχολικό Έτος 2009-2010.

Οι αιτήσεις, όπως και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  υποβάλλονται μεταξύ 08.00 και 14.00 ή αποστέλλονται με συστημένη επιστολή/κούριερ στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, 17456) υπ΄ όψιν της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού,  μέχρι και την Τρίτη 14 Ιουλίου 2009.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται για τα ΙΕΚ στα οποία επιθυμεί να προσληφθεί κάθε ενδιαφερόμενος. Στην περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν πάνω από ένα ΙΕΚ, οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί έχουν μεν τη δυνατότητα να δηλώσουν ότι επιθυμούν να αξιολογηθούν για την ίδια ειδικότητα σε περισσότερα από ένα ΙΕΚ του ίδιου νομού, αλλά μπορούν να προσληφθούν σε ένα μόνο ΙΕΚ του νομού.

Με την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων θα συνταχθούν πίνακες αξιολόγησης και επιλογής Ωρομίσθιου Προσωπικού, που θα αφορούν το σύνολο των ΙΕΚ του Οργανισμού και θα ισχύουν για ολόκληρο το Σχολικό  Έτος 2009 - 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα ή πρόσθετα δικαιολογητικά που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), καθώς και στα κατά τόπους ΙΕΚ του Οργανισμού.         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved