ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μέχρι 30 Ιουλίου οι αιτήσεις για θέσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών 27/7/09


Αθήνα 27.7.2009, 15:23
Το υπουργείο Παιδείας καλεί κατηγορίες υποψηφίων να υποβάλλουν μέχρι 30 Ιουλίου 2009 αίτηση - δήλωση προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών σχολ. έτους 2009 - 2010.

Συγκεκριμένα, μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου «Ρύθμιση θεμάτων του πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που αφορούν και σε θέματα διορισμού εκπαιδευτικών, εν αναμονή ψήφισης και έναρξης ισχύος αυτού, καλούνται συμπληρωματικά να υποβάλουν σχετική αίτηση - δήλωση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων σχολ. έτους 2009-2010, α. πτυχιούχοι αποκλειστικά των Τμημάτων Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΠΕ04.04), Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΠΕ09). Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με κατεύθυνση Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΕ10),  Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Επικοινωνιών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική (ΠΕ19) και β. οι πτυχιούχοι των ειδικοτήτων ΠΕ17.13 – Τεχνολόγων Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής και ΠΕ17.14 – Τεχνολόγων Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων, που συστάθηκαν με την αριθμ. 76014/Δ2/29-06-2009 κ.υ.α .(ΦΕΚ 1382/13-07-2009, τ. Β΄).

Επίσης, καλούνται να υποβάλουν εφάπαξ δήλωση προτίμησης για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε ένα μόνον κλάδο, όσοι δεν την υπέβαλαν το διδακτικό έτος 2005-2006, καθώς και όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα επιλογής κλάδου, επειδή η ημερομηνία λήψης του πτυχίου του δεύτερου κλάδου, στον οποίο επιθυμούσαν να υπολογιστεί η ως άνω προϋπηρεσία, είναι μεταγενέστερη της κτήσης της προϋπηρεσίας αυτής. Για την ανωτέρω διαδικασία λαμβάνεται υπόψη η προσφερθείσα προϋπηρεσία μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους 2004 - 2005.

Οι αιτήσεις - δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από 28 μέχρι 30 Ιουλίου 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved