ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
4.200 προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών για τη διδασκαλία πληροφορικής (22/8)
 


Αθήνα 22.8.2005, 18.05
Η Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων προσκαλεί μονίμους διορισμένους καθηγητές πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να εργαστούν ως Εκπαιδευτές και Βοηθοί Εκπαιδευτές στα Προσωρινά Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Πληροφορική (Π.Κ.Ε.Ε.Π.), που θα λειτουργήσουν από 19 Σεπτεμβρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2006 και σε κύκλους εκπαίδευσης των 10 εβδομάδων (50 διδακτικές ώρες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις έως και 9 Σεπτεμβρίου 2005, σύμφωνα με την προκήρυξη που παρατίθεται στο επισυναπτόμενο αρχείο. Στο Δεύτερο αρχείο περιλαμβάνεται το έντυπο της αίτησης.

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη
Η αίτηση

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved