ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προκήρυξη για 900 ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία 1/9/09
 


Αθήνα 1.9.2009, 22:14
Την κατόπιν επιλογής κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία 900 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), ανδρών και γυναικών, προκηρύσσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (προκήρυξη στα συνημμένα).

Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών έχουν οι υποψήφιοι που είναι γεννημένοι από 1 Ιανουαρίου 1983 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 1991.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα απαραίτητα προσόντα κάθε ειδικότητας, όπως αναγράφονται στην προκήρυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν μόνο με συστημένη επιστολή τα δικαιολογητικά τους στη 128 ΣΕΤΗ μέχρι και την 5 Οκτωβρίου 2009.

Όσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους σε παραπάνω από ένα διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠΟΠ ( Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και Στρατολογικό Σώμα) θα συμμετάσχουν στις ψυχοτεχνικές - υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Σε περίπτωση που κοινός υποψήφιος επιλέξει να πραγματοποιήσει τις Προκαταρκτικές εξετάσεις σε διαγωνισμό της προτίμησής του και όχι όπως καθορίζεται ανωτέρω, θα αποκλειστεί από τους λοιπούς διαγωνισμούς στους οποίους έχει δηλώσει συμμετοχή.

Όσοι καταταγούν θα φέρουν το βαθμό του Σμηνίτη και θα λαμβάνουν το μισθό του Σμηνία μη Παραγωγικών Σχολών. Όσοι απολύονται μετά την συμπλήρωση της επταετούς υποχρέωσης που αναλήφθηκε αρχικά, λαμβάνουν εφάπαξ αποζημίωση ίση με το διπλάσιο των ετών υπηρεσίας επί τις αντίστοιχες μηνιαίες αποδοχές, που λαμβάνουν κατά την απόλυσή τους. Όσοι από τους Επαγγελματίες Οπλίτες επιθυμούν, μπορούν να μονιμοποιηθούν (εφόσον κριθούν κατάλληλοι) με το βαθμό που φέρουν, μέχρι τη συμπλήρωση 35ετούς συντάξιμης υπηρεσίας, εξελισσόμενοι μέχρι το βαθμό του Αρχισμηνία και μισθολογικά μέχρι το βαθμό του Αντισμηνάρχου .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν περισσότερες πληροφορίες από τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία της Χώρας, τα Γραφεία Ενημέρωσης Κοινού και τις λοιπές Στρατιωτικές Αρχές.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 356 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved