ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προκήρυξη για 200 ΕΠΟΠ στο Στρατολογικό Σώμα 1/9/09
 


Αθήνα 1.9.2009, 22:16
Την πλήρωση 200 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ.) στο Κοινό
Στρατολογικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων (ανδρών - γυναικών), προκηρύσσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (προκήρυξη στα συνημμένα).

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Όσοι τελικά επιλεγούν θα τοποθετηθούν αποκλειστικά σε μονάδες - υπηρεσίες του Στρατολογικού Σώματος.

Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών έχουν Έλληνες πολίτες (άνδρες- γυναίκες), που έχουν τα προσόντα της παραγράφου 5 της παρούσας, ανεξάρτητα αν εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωσή τους. Δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν δικαιολογητικά πρώην Υπαξιωματικοί που ενώ υπηρετούσαν στις ΄Ενοπλες Δυνάμεις ως μόνιμοι ή εθελοντές ή Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) ή ΕΠ.ΟΠ., παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία και όσοι εκπλήρωσαν άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική - κοινωνική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθεί από 1 Ιανουαρίου 1983 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 1991).
3. Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,65 μ.
4. Να έχουν τις γραμματικές γνώσεις, που καθορίζονται κατά ειδικότητες.
5. Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων (ΠΔ 133/2002 όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του με το ΠΔ 53/2003).
6. Να είναι ποινικά εντάξει.
9. Να μην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθμού τους οι εκπληρώσαντες τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
10. Να έχουν, όσοι ήδη υπηρετούν, θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο Διοικητή τους.

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, πρέπει να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και την 5 Οκτωβρίου 2009 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου), ταχυδρομικά με συστημένη-express επιστολή στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)/ Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, στη διεύθυνση: Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, Στρατόπεδο «Στρατηγού Παπάγου», Μεσογείων 227-231 , Χολαργός, Αθήνα, ΣΤΓ 1020, (Για το διαγωνισμό ΕΠ.ΟΠ. Στρατολογικού).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη (αρχείο pdf 341 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved