ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προκήρυξη για 11 δημοτικούς αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη 2/9/09
 


Αθήνα 2.9.2009, 07:31
Την πλήρωση με αντικειμενικά κριτήρια 11 θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ σε Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης (προκήρυξη στα συνημμένα).

Στο Δήμο Αμπελοκήπων θα καλυφθούν τρεις θέσεις της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Δήμο Θερμαϊκού τρεις θέσεις, η μία της κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και οι δύο Δευτεροβάθμιας, και στο Δήμο Σταυρούπολης πέντε θέσεις, η μία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, οι δύο Τεχνολογικής και οι δύο Δευτεροβάθμιας.
 
Αιτήσεις υποβάλλονται από 15 Σεπτεμβρίου μέχρι 6 Οκτωβρίου 2009. Τα έντυπα των αιτήσεων και της προκήρυξης διατίθενται στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων, στο ΚΕΠ του Δήμου Θερμαϊκού και στο Δημαρχείο Σταυρούπολης.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 246 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved