ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μητρώο αξιολογητών για δράσεις του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα 13/10/09


Αθήνα 13.10.2009, 21:30
Μητρώο αξιολογητών για τις δράσεις του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα ΙΙ προτίθεται να καταρτίσει ο ενδιάμεσος φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα" (ΕΦΕΠΑΕ).

Το Μητρώο θα αφορά τις ακόλουθες δράσεις κρατικών ενισχύσεων:
- Του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013" (ΕΠΑΝ) του υπουργείου Ανάπτυξης.
- Των δράσεων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας των πέντε Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΕΠ) των Περιφερειών Μεταβατικής Στήριξης: Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου.

Περιγραφή του ΕΠΑΝ ΙΙ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Ανταγωνιστικότητα www.antagonistikotita.gr, και περιγραφή των πέντε ΕΠ των περιφερειών μεταβατικής στήριξης στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ 2007-2013 www.espa.gr.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ - ΤΕΙ) και πενταετή Επαγγελματική εμπειρία, η οποία αποκτήθηκε κατά την τελευταία δεκαετία, σε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τομείς: μεταποίηση, κυρίως σε ΜΜΕ, τουρισμός, περιβάλλον, ενέργεια, κυρίως σε ΑΠΕ - συμπαραγωγή - εξοικονόμηση, ποιότητα, υπηρεσίες - εμπόριο, κατάρτιση. Επίσης, με ενασχόληση σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω αντικείμενα: οικονομική βιωσιμότητα επιχειρήσεων, αξιολόγηση επιχειρηματικών ή επενδυτικών σχεδίων, δανειοδοτήσεις - χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων, υλοποίηση - διαχείριση επενδυτικών έργων, κοινοτικών προγραμμάτων κλπ. ή και εμπειρία αξιολόγησης. Ειδικότερα απαιτείται τεκμηριωμένη εμπειρία σε αξιολογήσεις επιχορηγούμενων επενδύσεων, εμπειρία στη σύνταξη σχετικών μελετών ή/και ελέγχου επενδύσεων στα προαναφερόμενα αντικείμενα.

Επιπλέον απαιτείται ικανότητα χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης και την αίτηση εγγραφής με τα συνημμένα έντυπα στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr.Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2009 και ώρα 14:00.

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις και τα συνημμένα δικαιολογητικά υποβάλλονται πρώτα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@efepae.gr και στη συνέχεια μέσω πρωτοκόλλου του ΕΦΕΠΑΕ (Σεβαστουπόλεως 113 και Ερυθρού Σταυρού 7-9, 11526, Αθήνα, τηλ.: 210-6985210), ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με συστημένη επιστολή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved