ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διαγωνισμός για δύο αστυνομικούς - εκπροσώπους Τύπου 14/10/09


Αθήνα 14.10.2009, 16:30
Εσωτερικό διαγωνισμό για την κάλυψη της θέσης του Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου και ενός βοηθού αυτού προκηρύσσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν βαθμό Αστυνόμου Α΄ έως Αστυνομικού Υποδιευθυντή, να έχουν αξιολογηθεί ως εξαίρετοι την τελευταία τριετία και να μην έχουν διαπράξει σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα καθ΄ όλη τη διάρκεια παρουσίας τους στο Σώμα. Να διαθέτουν επίσης υψηλή επιχειρησιακή αντίληψη και αυξημένη επαγγελματική κατάρτιση (θα συνεκτιμηθεί η κατοχή τίτλου σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ειδίκευσης σε θέματα Τύπου και ΜΜΕ κ.λπ.).

Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή που θα συσταθεί από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, Ακαδημαϊκών και εκπροσώπων των ΜΜΕ. Η τελική επιλογή θα γίνει από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν εισήγησης της επιτροπής.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 27η Οκτωβρίου 2009.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved