ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ερευνητικό - επιστημονικό προσωπικό στο Διεθνές Πανεπιστήμιο 12/11/09


Αθήνα 12.11.2009, 14:22
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) προτίθεται να απασχολήσει, με σύμβαση ανάθεσης έργου έργου ορισμένης διάρκειας, το ακόκουθο προσωπικό:

- Επιστημονικό προσωπικό υπεύθυνο για τη στήριξη και προβολή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Μαύρη Θάλασσα, Ιστορία και Πολιτισμός», της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

- Ερευνητικό Επιστημονικό Προσωπικό (Academic Assistants) για την
υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας «Συστήματα Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών» και «Ενεργειακά Συστήματα».

- Ερευνητικό Επιστημονικό Προσωπικό (Academic Assistants) για την προετοιμασία μαθημάτων Νομικού περιεχομένου των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΔιΠαΕ.

- Υποστήριξη της λειτουργίας του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Έργων του Ειδικού Λογαριασμού Δι.Πα.Ε.

- Νομική υποστήριξη στον Ειδικό Λογαριασμό Έρευνας του Δι.Πα.Ε.

Αιτήσεις για τις θέσεις γίνονται δεκτές μέχρι 30 Νοεμβρίου 2009 και πρέπει να κατατεθούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε, 10ο χλμ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, ΤΘ Δ5023, 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη.

Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιλαμβάνει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε θέση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας, έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (www.ihu.edu.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Σμαρώ Καραμανίδου, τηλ. 2310-474564, φαξ: 2310-474 569, e-mail: s . karamanidou@ihu.edu.gr).

Οι θέσεις αφορούν την εκτέλεση της πράξης «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Λειτουργία – Ανάπτυξη)», που υλοποείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, ¶ξονας προτεραιότητας 2: «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής εξόδου», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Χριστόφορο Κουτίτα, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε. και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) του ΥπΕΠΘ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved